mandag 25. februar 2019

Grunning tørketid

Vanntynnet sperrende grunning basert på modifisert epoksyharpiks til innendørs bruk. Oppgitt tørketid er målt ved nevnte verdier. JOTUN Kvist- og sperregrunning.


Vannavvisende grunning kun til utendørs bruk. Grunning , basert på spesielle alkydoljer. Jeg skal male vinduskarmene, og lurer derfor på hvor lenge grunningen skal tørke før jeg kan begynne å male, og hvor lenge malingen skal .

Mange er uvørne med tildekking av gulvet, trolig drevet av forestillingen om at man bare kan tørke opp igjen dersom man skulle søle. Har grunnet terrasserekkverket med grunning , på boksen står det tørketid timer. Ha ikke for dårlig tid mellom behandlingene, la strøkene tørke godt for et.


Påfør deretter alltid to strøk grunning oppå sparkel, ellers får flaten . Det anbefales ikke å bruke fortynnet maling som grunning. Vi anbefaler Gjøco Oljegrunning som er skreddersydd til grunning av utendørs trevirke. Tørketid Støvtørr: time Overmalbar: timer.


GRUNNING , BASEFARGE, TETTFARGE OG KLARLAKK.

Alle tørketider forutsetter 20C og R. Hvis du jobber i ett rom med lavere temp. Visir sin oljebaserte grunning kan brukes ned til -grader. Men har en litt lengre tørketid. Infra oljegrunning er en upigmentert oljegrunning for utendørs treverk. Kan benyttes på både høvlede og uhøvlede flater.


Hvor lenge må malingen tørke før det er trygt å sitte på den? Epifanes grunning for treverk fyller godt, har god dekkevne og er lett å pusse. Gjennomherdet: Flere døgn . Tilsetning til alle typer . Den skulle også være slik at man ike trengte grunning. Ved regn og lave temperaturerer, kreves lengre tørketid. Til grunning på sugende underlag av betong eller puss skal det brukes TOPFLEX.


La grunningen tørke minst en time før første påføring av ADDA MEMBRAN. Noen som vet hvor lang tid det tar før Syregrunning er tørr nok til å ha vanlig grunning på? Var hos lakkerer i dag og han blandet en boks til meg . Prime med Yacht Primer.


ALUMINIUAvfett med tynner eller Super Cleaner.

OBS: PreKote grunning MÅ tørke i minst 14. Anbefalt grunning : For treverk - Epifanes (Werdol) grunning for tre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.