fredag 11. januar 2019

Koøye vindu

Evt sprosser i glass på forespørsel. Valgfritt: med eller uten notspor. Nettbåt - Båtutstyr AS : Ko-øye til båt. Stort utvalg i messing eller forkrommet ko- øyer.


Kuøye, koøye eller vindusventil er et rundt eller ovalt mindre vindu i et fartøy.

Både faste og åpningsbare varianter forekommer. For å hindre at vann trenger inn i fartøyet om glasset knuses, har kuøyer ofte en stormluke, en kraftig metalluke som låses fast med en skrueanordning. Kuøyene lages runde for å redusere . Har søkt på flere nettbutikker for båtutstyr men finner ingen som tilbyr dette.


Vet du hvor jeg kan henvende meg, så gi meg gjerne et tips. Div vinduer og koøyer for innsveising , Nytt. Koøye blir brukt som vindu i skrog på skip. Add to folder Created with Sketch.

Den vuggende bevegelsen fortsatte. Bildet er sluppet fri av opphavsrettigheter under Creative Commons CC0. Du kan laste ne modifisere, distribuere og bruke dem avgiftsfri for noe du . Hun stanset foran en dør. Også denne av skinnende stål, ingen fingermerker, ingen merker etter liv, speilblank.


Et rundt vindu i midten, et koøye , som på et gammelt skip. Jeg forsøkte å titte inn, men taklysene skinte for skarpt, det grønnlige gjenskinnet gjorde det umulig å se noe som helst. Det er her han ligger, . Koøyer er også tilsvarende vinduer i et fly eller romskip.


En annen type hullet er en liten åpning gjennom hvilken et våpen avfyres. I tilfelle av et skip, en åpningen gjør det mulig for lys og luft til å gå inn i nedre, ofte mørke, nivåer av fartøyet. Ulike stillingsbetegnelser om bord. Ta denne testen før du titter i vår maritime ordliste : ). Admiral: Befalshaver til . Sakset dette fra Båtmagasinets foruEr på jakt etter en rund ventil ( koøye ) med doble plexiglass som er hengslet på midten. Dobble klappdører 160x2med runde koøye vinduer.


På et skip, er et koøye en liten, vanligvis runde vindu i skipssiden.

Kan i enkelte tilfeller åpnes dersom disse ikke. Selgers kommentarer og . Tormod Rugsveen: Norge takker deg? Webversjon:Jpeg 5x 375.


Legg til i dine bilder Fjern fra dine bilder . Stolt drevet av WordPress.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.