fredag 11. januar 2019

Hus på en flate

Her finner du en oversikt over alle våre hus. Størrelse (BRA) Opptil 1m² 1- 2m².

Hus med alt på en flate \u20La réparation des appartements,rh:steklovitrag. ScaledImages/HibaHus/Hus/Thulitt/Thulitt1-Tradisjon-HibaHus-Ferdighus_Width_845. Ferdighus fra HIBA HUS - HIBA HUS,rh:hibahus.

Rapporter et annet bildeRapporter det støtende bildet. Under finner du våre modeller merket med For flat tomt. Enten du skal bygge hus alene eller sammen med andre er det mye å vurdere. Kanskje er tomten allerede kjøpt og du har noen tanker om hvordan huset skal . Byggmann bygger et hjem til dine drømmer. Er det noen her inne som har noen tips om hustyper/produsenter som tilbyr relativt store hus med alt på en flate, dvs ialfall større enn 130m2.


Balanse er en bolig tilpasset flate tomter. Et stilig hus med alt på ett plan for deg som ønsker noe enkelt, men likevel noe annerledes. Er du på jakt etter et hus med moderne design til en flat tomt?

Store rom, tre soverom, garasje tilknyttet huset og funksjonelle løsninger. Velg blant våre arkitekttegnede ferdighus og finn huset som passer deg. Dette er et hus som kan skille seg litt ut fra mengden. Her finner du moderne hus og hytter fra Urbanhus. Skjelett av stålarmert betong; Flatt tak med terrasse; Fri innvendig planløsning; Horisontale vindusbånd . Vi i Hellvik hus har levert ferdighus i over år.


Fra små til store hus, for flat eller skrått terreng. Huset kan bygges enten som enebolig eller kjedet i rekke med mellomliggende carport – to eller så mange du vil ha. Hus med enkle rene linjer og planløsninger som utnytter arealet.


Men først og fremst er det arealeffektivt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.