fredag 21. desember 2018

Varme og bad tromsø

Mer informasjon på Tiendeo! VB Tromsø er rørleggeravdelingen i Høytrykksvakta AS. Vi har lang erfaring som rørlegger i Tromsø og har spesialisert oss som gode servicerørleggere og rykker gjerne ut på kort varsel.


Går du med tanker om å pusse opp bad eller kjøkken, tar vi gjerne oppdraget. Vi kommer da på befaring, gir gode råd og innspill til .

Og Bad - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. VB er en landsdekkende rørleggerkjede som leverer vann, varme og energi til privat- og proffmarkedet. Velkommen til Bademiljø i Tromsdalen!


La oss hjelpe deg med installasjon av varmepumper, gulvvarme , vanlig utstyrsmontering og serviceoppdrag. Vi i Gunge VVS AS utfører alle typer rørleggertjenester, og er også totalleverandør av komplette bad og våtrom. Vi ligger vegg i vegg . Baderom Modernisere eller bygge nytt bad ? Problemer med vannlekkasjer, avløp eller frosne vannrør?

Boligsprinkler Hvorfor ikke tenke på å sikre boligen din mot brann ved. Hva med vannbåret gulvvarme fra bereder, oljekjele eller kanskje varmepumpe? Vi er landsdekkende fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør.


Hvem bør utføre service på ditt rørtekniske anlegg og hvor ofte? Rørtekniske anlegg må kontrolleres og vedlikeholdes jevnlig. Her får du tips til hvordan du sikrer godt vedlikehold og samtidig følger kravene i regelverket.


Rørleggerbedrift som tilbyr rørleggertjenester til private og bedrifter i Tromsø kommune. Bygging og reparasjon av varmeanlegg i nybygg eller ved rehabilitering av eldre bygg. Fra mindre utskiftninger av f. Akutt Rørleggerhjelp Stavem er totalleverandør innen VVS i Tromsø og områdene rundt.


Her skal alle kunne finne noe de liker, forteller Holmen. Vi utfører alt av smått og stort innen rørleggerarbeid. I tillegg til VVS-utstyr inneholder butikken en 1minnholdsrik Varmefag -avdeling med ovner og ildsteder. En teknisk avdeling med varmeløsninger kommer også senere . Varme og Bad , Comfort og Bademiljø : Er det klokt å velge de store kjedene?


Sitter med et dårlig inntrykk av Bademiljø i Tromsø. Vi kan bistå deg med alt innen vann og avløp og har et bredt kompetansefelt i vårt fag.

Rørlegger for renovering av baderom eller opplegg til ny bolig, Rørinstallasjon for privat, næring og industri. Vår avdeling Spyleteam kan bistå med alle kommunaltekniske oppgaver. Spyling av tett kloakk, Høytrykksspyling, . Elektriker,Flislegger,Maler,Rørlegger Ønsker seriøse henvendelser på flislegging av bad , legge nye varmekabler på gulv, enten flis eller badeplater på vegger og maling av tak. Montere nytt dusjkabinett. Må være autoriserte og godkjente i forhold til dagens krav.


Kvitebjørn Varme AS eier og drifter varmesentraler og fjernvarmenett i Tromsø. Ved forbrenning av avfall leverer de varme til oppvarming og tappevann i Tromsø by og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.