fredag 21. desember 2018

Garderobe benk

Flere varianter: Lengde. Kraftig og robust benk til garderoben, personalrommet mm. Den kan plasseres både langs veggen og midt i rommet. Bruk den som en praktisk sitteplass ved garderobeskapene, eller kombiner med en skohylle og knaggrekke for en komplett løsning.


Skohylle og knaggrekke er tilgjengelig som tilbehør.

Garderobebenk BF, dobbel. Frittstående dobbeltsidig garderobeben. Utbyggd ryggstøtte så klær fritt kan henge bak ryggen.


Benker og kroker til garderober, knagglister, klesbenker, alt til garderoben, rask levering, også klesskap, år i bransjen, kjøp på Witre. Alt av møbler - til riktig pris. Vi leverer garderobebenker og knaggrekker i forskjellige utførelser etter mål og lakkerer festene i farge etter ønske.


Prisene er gitt pr meter. Bohus har et stort utvalg av møbler til entre og garderobe.

Velg blant vårt utvalg av kommoder, garderobeskap, hyller og skoskap i ulike prisklasser. Møbler til skole, barnehage, kontor, konferanserom og helsesektoren. STORT UTVALG: Puff, benker, kister og andre små møbler til ulike rom i hjemmet.


Grålakkert stål og klarlakkert furu. Navn, Benk med garderobe. Angrerett, dager angrerett Vilkår. Garanti på produksjonsfeil, år. Produktets valgmuligheter, Produktet har ingen valgmuligheter.


Med skyvedører kan du bygge din egen personlige TV-benk. Her fins utallige muligheter, men to lave og brede dører montert under en lekker benkeplate er en populær variant. Benkeplaten kan også brukes som sidevegger for et rent og eksklusivt uttrykk.


Monter hyller eller skuffer inni benken og vipps så har du et praktisk . Sono Norge har utvalget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.