torsdag 20. desember 2018

Folie dekor

Du kan spare mye ved å velge oss! Forny møbler med selvklebende folie ! Vi har Norges største utvalg av kontaktplast med alt fra tre, drivve marmor, betong og fliser til tavle- og speilfolie. Besøk nettbutikken her.


Foliedekor Bufret Alt av foliedekor , folieprint og folie med trykk.

Vi bekler alle typer flater med ditt budskap. Høy kvalitet og utsøkt bildekvalitet med lang levetid. Skal du ha små dekorelemeter som logo, infotekst og slagord eller store kompliserte dekorløsninger i f. Folie kan brukes på mer enn biler og vinduer. Vi kler gjerne en vegg med ditt budskap, enten det skal være salgsfremmende eller dekorativt. Veggdekor kan være alt fra mønster med striper eller prikker, til krystallklare bilder.


Reklameservice hjelper deg å bruke vinduer på kontoret eller på fasaden til å få frem ditt bud- skap. Vær smart og benytt deg av flatene du har rundt deg til å markedsfør deg på.

Vi kan levere dette produktet innen eller timer! Men i Norge har ikke dette kommet for fullt ennå. Vil du være blant de første? Jobb uten forstyrrelser. Frostet folie som innsynbeskyttelse er både effektivt og . Skul print på klar folie.


Skagerak Energi, bildekor. NCC, Østensjøveien, foliepictogrammer, vegg- og vindusdekor. Gjensidige, Oslo, foliedekor møterom. Meterologisk Institutt, bildekor, folie.


Grindaker, folie og tapet med print. Freia, Kvikk lunsj, bildekor, helfoliert. Entra Eiendom, bildekor, helfoliert. Er din bedrift interessert i foliedekor ? Vi støtter alle budsjett! Visste du at… I tillegg til .

Som regel ser man frostet folie benyttet på innglasset møterom eller vinduer til rom man ikke ønsker innsyn til, enten de dekker hele . Biler, vinduer og lignende er ypperlige for reklameplassering. Erfarne designere tilbyr reklameutforming spesielt tilpasset din bilmodell. Mulighetene er uendelige! Rask levering til fornuftige priser.


Når det gjelder design og montering hjelper vi deg å finne den beste . Som eksempel har vi brukt folie som interiørdekor, gitt et kjøleskap og et salongbord en face-lift, merket gulv med fot- mønster og foliert gjenstander som er under vann. AQ-Frostet-folie-vinduer-Hall. AQ-SPA-frostet-folie-på-glass.


Conny-Interiør-Frostetdekor-logo. Dyktige montører er vår garanti for at foliearbeid utført av Arkeoplan holder høy kvalitet. Vi bruker kun den beste folien , er nøyaktige med grunnarbeidet og pirkete med detaljene.


Vi helfolierer, monterer solfilm og folierer interiør på biler for kunder som stiller høye krav. Vi dekorerer også vindusflater og . Selvklebende dekor er et naturlig supplement til skilt. Vi kan lage veggdekor av print på folie eller utskjært folie. Ved bildebruk krever dette at bildene er høyoppløselige. Eller hva med å bruke et grafisk element fra firmaets profil?


LOS kan skjære ut folie i alle størrelser og tykkelser, og vi kan klebe folien på så i si alle underlag. Rico Gruppen har det som trengs for å dekorere. Vår reklameavdeling har dyktige ansatte med på laget som har lang erfaring med folie og dekorering. Om du ønsker det så kommer vi på befaring og hjelper til med å se hva muligheter det er.


Hos oss produseres det meste som trengs for en komplett dekorering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.