torsdag 20. desember 2018

Taktekker frantzen eftf as

AS sitt hovedvirke er Taktekking og Blikkenslagerarbeid. Gjennom generasjoner i samme familie, har vi etablert oss som et av Bergens . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Kontaktinformasjon for Taktekker Frantzen Eftf. AS Øvre Ervik, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. LITT OM BEDRIFTEN Taktekker Frantzen Eftf. AS har alltid vært drevet av samme familie, og har gjennom fire generasjoner med kunnskap og erfaring, etter .

Taktekker Frantzen Eftf utfører tjenester innen. Taktekker Frantzen Eftf utfører tjenester innen blikkenslager-. AS er en år gammel familiedrevet håndverksbedrift med hoved virke innenfor Blikkenslager og Taktekker faget.


AS har alltid vært drevet av samme familie, og har gjennom fire generasjoner med kunnskap og erfaring, etter hvert etablert seg som et . AS er en år gammel familiebedrift med hove.

Postadresse, Glasskaret 51Øvre Ervik. AS sitt hovedvirke er blikkenslagerarbeid og taktekking. Gjennom generasjoner med kunnskap og erfaring, har vi etter hvert etablert . Taktekker Frantzen Eftf AS - mer enn bare taktekking! Vårt hovedvirke er blikkenslagerarbeid og taktekking.


Kvalitet, god service og pålitelighet bør veie tungt . Blikkenslagerarbei tømrer-, maler- og . Regnskapstall for TAKTEKKER FRANTZEN EFTF. Gjennom år har Taktekker Frantzen utviklet seg til å bli et av Bergens eldste og største blikkenslagerfirma. Vi utfører alt fra de største takarbeid til de minste . Se regnskapstallene til Taktekker Frantzen Eftf. Se alle detaljer fra regnskapet helt gratis. Omsetning, årsresultat, egenkapital og gjeld.


AS har besøksadresse Glasskaret 51Øvre Ervik. Selskapet ble stiftet i 19og er registrert som AS under bransjen . AS er oppført under Blikkenslager, Taktekker og har adressen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.