torsdag 20. desember 2018

Planter til badet

Dette er et illustrasjonsbilde fra Ikea. Har du vindu, vil flere vekster trives på badet ditt. Men plantene under vil også trives på bad uten vindu. Det er trendy med grønne planter på badet , men det er ikke alle som trives like godt.


Her er plantene du bør velge til bad.

Ikke bare skaper de god stemning på badet - grønne planter gir også et bedre inneklima og økt velvære. Sammen med Mester Grønn gir vi deg råd om planter til. Et baderom bør preges av harmoni, og med grønne vekster skaper du et ekstra avslappende sted å være.


Bademiljø gir seks forslag til planter som trives på . Gi en smak av grønn natur med noen få planter eller lag en hel jungel du kan slappe av i. Fuktigheten på badet gjør at mange planter trives . Mange planter mistrives i en knusktørr, norsk stue med vedfyring. Plasserer du dem på badet derimot, vil de suge til seg vanndampen og strutte .

Grønne planter passer inn i flere rom i hjemmet ditt. Hva med å plassere plantene på badet og soverommet og ikke bare i stua. Velg riktig plante på badet.


Klimaet på badet kan sammenlignes med klimaet i regnskogen. Foto: Foto: Siri Møller. VÅRFORNEMMELSE PÅ BADET : Fyll baderommet med planter og vips har du din egen grønne oase hvor du kan nyte hverdagens stille . Klar for litt vårlig stemning på badet ? Da er grønne planter tingen – enten du vil ha et friskt innslag eller en hel oase rundt tannpussen. Til forskjell fra hva man kanskje skulle tro er badet et sted hvor planter trives ypperlig – takket være det fuktige miljøet. Folk setter planter på kjøkkenet, i stua og i gangen.


Men badet tenker ikke så mange på. Jeg ville også kjørt falsk plante på et bad , når det kan bli såpass fuktig der inne og spesielt hvis dere ikke har vindu. Jeg har et lite innrammet . Hvilke planter på badet ? Plante på et mørkt bad innlegg 18.


Aloe Vera plante på bad uten vindu?

Flere resultater fra forum. Bufret Fyll stua og kjøkkenet og badet og soverommet med grønne planter som både er pene å se på og gjør lufta friskere. Skjønne, lettstelte og sunne på samme tid: . Store planter på badet skaper en herlig, frisk oase!


Et par-tre planter vil forandre baderommet totalt, gi det en deilig spa-følelse, rense luften og . Noen som har tips til meg om hvilke planter jeg kan ha på badet ? Altså som tåler å stå i varmen? Her finner du noen tips om hvilke planter som kan egne seg på badet. Pynt med noen få planter eller lag en hel jungel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.