onsdag 5. desember 2018

Black and decker slipemaskin

Finn den perfekte elektrisk slipemaskinen for ditt DIY prosjekt. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Sammenlign pris på slipemaskin. Vi hjelper deg å velge blant 1varer.


Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Bosch GSS V-(Uten batteri).

Jotun Optimal (liter). Butinox Terrassebeis (liter). Den er utstyrt med ny, oppdatert støvbeholder. En ny type slipeduk gi lenger leveti samt at den suger opp støvet på en mer effektiv.


Kompakt slipemaskin som gjør det lettere å komme til, selv på utilgjengelige steder. Slipeplatens spiss består av en avtakbar detaljslipeplate som er utformet for sliping av detaljer. Tre slipepapir og fem detaljslipepapir medfølger. Knallgod slipemaskin nesten ubrukt med støvpose og endel slipepapir selges.


Kraftig sak på hele 6W.

Har brukt den bare en gang så den er nesten som ny. Veldig effektiv og ikke så bråkete heller. Kan sendes i posten for den veier kun kg. Tillegg for porto blir kr. Trodde det skulle være en smal sak å finne ny slipeplate til en BD slipemaskin i en nettbutikk, men har ikke funnet noe.


Noen som vet hvor jeg kan finne Dråpeformet slipeplate slik som på bildet? Gjerne over disk i Oslo. Profesjonell slipemaskin som gjør jobben med å pusse enklere.


Sandpapir og diverse ektrautstyr følger med. Den har en oppsamler som samler på støvet, og som må tømmes underveis i jobben. Ta kontakt om du lurer på noe.


Sjekk priser på black and decker slipemaskin. Kjøp black and decker slipemaskin billig i nettbutikkene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.