onsdag 5. desember 2018

Cello ytterdør

Cello ytterdør med kvadratiske enkeltstående glass. Sandwichkonstruksjon med malt overflate og en dørbladtykkelse på ca. BufretLignendeAlle Cello ytterdører er oppbygd som en sandwichkonstruksjon med malt overflate.

Da er det tid for ny ytterdør før høsten kommer for fult. Men så fant jeg en dør som heter Cello 4gl. Jeg leter etter modellen din Ytterdør CELLO GL HVIT men i x 2cm.


Type: YTTERDØR CELLO GLASS HVIT 10X21H fra Byggmakker Cello ytterdør GL.

Selger en helt ny DOORIA Cello ytterdør inkl. Ytterdør av typen Cello m/glass - Høyre hengslet. Nesten ny, vært montert i uker, deretter byttet pga ønske om større vindusareal i dør.

Cello GLytterdør i valgfri lagerført størrelse; 9x20/og 10xhøyre eller venstre-hensglet. Legg jobben GRATIS ut på anbud hos Riksanbud. Stillegående, trekker porter opptil m2. Detter er en nettløsning hvor det er enkelt å finne og kjøpe varer. Vi har også et mål om all informasjon du trenger skal være.


Flott, hvit Cello ytterdør med Cotswold-glass og glasslist i plast. Ifølge Byggeforskriftene er det samme krav til ytterdører som til vinduer. Nye vinduer og ytterdør kan gjøre mye med fasaden på huset ditt.


Både dører fra Sweedor, Cello, som er Byggmakkers eget merke og Bindalsdøra fra . Ytterdører til Overhalla Hus leveres fra Swedoor. Som standard leveres Cello GLm/glass som hovedinngangsdør og Cello. Det største utvalget av dører online både for private og profesjonelle brukere.


BufretLignendeSwedoor tilbyr ytterdører av ypperste kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.