mandag 12. november 2018

Skandinavisk kjøkken

Med modell Oslo har HTH skapt et flott skandinavisk kjøkken i tre som både ser ut og føles som tre. Helt fra stilen kom på tallet har begrepet Skandinavisk Design, også kjent som Nordisk Design, blitt mer og mer populært. Stilen kjennetegnes av lyse . Oppdag mulighetene tilbudt av Silestone for skandinaviske kjøkken og skandinavisk kjøkkendesign.


Se Silestone-fargene som setter trenden.

Det er ikke så lett å definere interiørstilen min, men det er nok en blanding av nordisk, skandinavisk og moderne, smiler Ann Ingri som i . Lyst og lekkert kjøkken. Jeg har alltid vært kreativ, men det er ikke før de siste par årene at interessen . Jannicke ga sin skandinaviske stil mer farge! Enkelte ting forandrer seg aldri.


Grønne kjøkken er helt i tiden og bambus er materialet som oppfyller. Det lyse kjøkkenet er en skandinavisk favoritt og ask er et ekstra . HTH lanserer nå to nye fronter, .

Liker du den marokkanske stilen? Da bør du sjekke ut hjemmet til Hakima el Majdoul (33). Her finner du en unik blanding av en marokkansk og skandinavisk stil. Kjøkken -stue Skandinavisk stil - dette er et alternativ som har blitt spesielt populært de siste årene.


Mye naturlig lys, tilstedeværelse i det av den . Sigdal har produsert kjøkken gjennom år. Det gode håndverket, teknologien og designet har vært en bærebjelke for et av Norges mest velrenommerte . Hovedingrediensen i det skandinaviske kjøkkenet. Kjøkken med hvite dører og grå skuffer kombinert med grågrønne hvitevarer. Etter middelhavsretter, sushigalskap og mexicansk trend er verden klar for skandinavisk kjøkken , og TV-en er inngangsporten.


Vi er en velkjent leverandør av kjøkken , ba garderobe og interiør som har holdt til i vårt distrikt de siste årene. Nytt kjøkken - helt enkelt! Se vårt store utvalg av flotte kjøkken.


Dansk eller engelsk - valget er ditt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.