mandag 26. november 2018

Maling til gulv

Eksperttips for deg som skal male ulike typer gulv, som for eksempel parkettgulv, laminatgulv og heltregulv. Heltregulv og betong er fine underlag for maling og i faghandelen finnes mange forskjellige malingtyper som er egnet for gulv. Maling er den enkleste måten å fornye et gammelt gulv på.

Du får en rask og rimelig fornyelse med stor effekt - og det er ikke vanskelig! Vi viser deg hvordan du får et nytt gulv på en helg. Det er ikke så vanskelig, men det krever godt grunnarbeid.


Når du skal male gulv påfører du malingen i gulvbordenes lengderetning.

Husk å la malingen tørke ordentlig mellom hvert strøk. Maling er den enkleste måten å fornye gulvet på. Men det er ikke alle typer som egner seg like godt. Når gulvet er klart for maling bør du begynne med å male langs vegg og lister med en flat pensel. Resten tar du med en rulle på forlengerskaft.


TreStjerner Gulvmaling anvendes på tre, betong, og laminatgulv. Malingen kan blandes i mange farger og er lett å påføre.

Hey'di Råsterk Gulvmaling er vannbasert enkomponent maling på basis av epoxyforsterket. Malingen tilsatt sand bør helles ut på gulvet og fordeles med rull. Kontaktinformasjon for Raglamyr Maling Gulv Tapet AS Haugesun telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.


Sorter etter: Relevans, Pris høy-lav, Pris lav-. Scanox Betongmaling, gulv, A-base, 3L spann. Strandgaten Maling Gulv og Tapet — Vis kart. Høykvalitets 2K løsemiddelbasert lysgrå epoxymaling.


Malingen kommer fra International Protective Coatings, verdens ledende produsent av beskyttende . Hey`di Gulvmaling Råsterk til industrigulv og garasje. Vi utfører innvendige og utvendige malerarbeider og tapetsering. Leverer og legger tepper og alle typer gulvbelegg . Skal du pusse opp og trenger maling, verktøy,.


Halvblank, vannbasert 2-komponent epoksymaling, beregnet for maling av betonggulv innendørs. Du kan velge å male gulve i den farve du ønsker. Benytt gulvmaling som er beregnet for god heft og slitestyrke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.