mandag 26. november 2018

Hyller til vaskerom

Balkong med hyller i galvanisert stål og et hvitt tørkestativ. Moderne bad med integrerte klesvaskløsninger som ALGOT tørkestativ samt LILLÅNGEN skap og servant i brunsvart. En god start på et praktisk vaskerom er luftige hyller og uttrekkbare kurver, enten i et hengesystem eller i et kurvstativ.


Da blir det enkelt å holde orden på, og få tak i , alt du trenger. Sørg for en skikkelig arbeidsflate, så du kan sortere og brette klesvasken. I et hengesystem kan du bruke en eller flere click-in .

Ved å plassere vaskemaskin og tørketrommel opp i høyden, vil du ikke bare frigjøre gulvplass på vaskerommet , du vil også spare rygg og knær for unødig belastning. Rommet vil også fremstå større enn det er dersom tingene er plassert opp fra gulvet. Hyller kan med fordel monteres over arbeidsbenken, for lett tilgang til . Plass til det meste i de nye, høye skapene i vaskerommet. Et godt vaskerom bør ha godt med oppbevaringsplass: skap, hyller og skuffer som gjør det lettere å holde orden og beholde oversikten. Og har du plass bør strykebrett og strykejern stå klar til bruk, for da er det mye lettere å gjøre jobben med en gang.


Hos oss finner du alt du trenger til ditt nye vaskerom. Når vaskerommet skal fornyes eller ominnredes helt, kan du velge skap og fronter fra Epoq.

Du trenger bare tenke over hvilken stil og funksjon du ønsker. De tre skapene leveres med to hyller , men det største veggskapet har to skapdører i stedet for én. Fargevalgene er de samme som på benkeplaten: Hvit, Lys eik, Svart eik og Grå.


Oppbevaringstips i bod innlegg 27. Sindige løsninger til vaskerommet innlegg 12. Flere resultater fra forum.


Vi ga dem en lang benkeplaten for å få en god arbeidsflate, samt plass til hyller og skap i underkant. Vaskerommet etter oppgraderingen. Alt som ikke har en funksjon er fjernet og store oppbevaringsbokser er fint til verktøy, hageredskap og malerkoster. Sett på små lapper, så vet du hvor ting skal legges . En kurv for skittenklær. Ingen organisering av vaskemiddel.


Generelt rotete og mørkt. Ikke et veldig koselig syn å komme til. I tillegg til hyller som samler støv, var det ingen sortering av hverken vaskemiddel eller skittenklær.


Strykehjernet kan gjerne settes på en egen hylle , slik at det er utenfor rekkevidde for barna. Ha et lager med kluter tilgjengelig. Det er praktisk å ha enten man skal tørke opp søl på gulvet fra vaskemidler eller vann, men også om man skal gni stridige flekker ut av tøyet.

DET ENKLE ER OFTE DET . Du kan montere en tørkestang langs den ene veggen, slik at du kan tørke mange skjorter samtidig. Skru fast veggfester for mopp og strykebrett for å spare plass, dersom du har et trangt vaskerom. Da slipper du å trekke inn magen når du går gjennom rommet. Sett merkelapper på hyller og beholdere, . Bruk gjerne kjøkkenmoduler til arbeidsbenk, og overskap til oppbevaring av stryketøy, vaskemidler og strykejern.


Dersom du ikke har plass til skap, fungerer også hyller fint. Hvis du investerer i fine kurver eller bokser vil uttrykket bli ryddig og hyggelig. Single sokker, nuppefjernere, vaskemidler og klesklyper . Gi vaskerommet et løft.


Lag en hylle av noen gamle trekasser, og du får en personlig og varm stemning i rommet. Høyskap til oppbevaringsløsninger til kjøkken, vaskerom og garderobe. Dette høyskapet leveres med fem flyttbare hyller. Hyllene fordeles enkelt i skapet ved hjelpe av de medfølgende små hvite hyllebærere.


Derfor kan du innrede skapet på den måten som passer best til dine behov, og få en oppbevaringsplass som . Her kan du ha både hyller og uttrekkbare kurver – enten i et hengesystem eller kurvstativ. Dette lønner seg enten man har stor eller liten plass på vaskerommet. Med et vegghengt system blir det enklere å holde orden, og du holder gulvet fritt for klær . Og så vil jeg ha plass til å tørke klær på vaskerommet.


Tørkestativene man får hos billigbutikkene er overraskende praktiske. Jeg liker åpne hyller for å sortere tøy. En skittentøykurv (eller flere) er praktisk.


Stort vaskerom i nytt hus – se mer av det via denne linken: VASKEROM MED SKITTENTØYSSJAKT – På dette vaskerommet ble det benyttet innredning fra Ikea. Kan kombineres til mange forskjellige løsninger. I neste innlegg viser jeg noen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.