torsdag 15. november 2018

Kk import hundegård

KK Import er eneforhandler. Hundegården består av varmgalvaniserte elementer av stål. Vi har spesialisert oss på hundegårder og tilbehør til hund. BENOR HUNDEGÅRD SPIL 8Ø.


Lengst erfaring og leverer høy kvalitet til riktig pris.

Vi har veldig mange forskjellige varianter av . Som spesialister på hundeutstyr, har vi kompetanse og erfaring til å hjelpe alle våre kunder med å . HUNDEGAARD er sør-vestlandets største leverandør av hundegårder. Vi forhandler KK - Import sine kvalitetsprodukter og leverer i Rogalan . Hvis det er noen man skal prate med om bygging av hundegård , er det Willy Kristiansen fra Løken. Nå er prosjekt hundegård godt i gang, vegger og hus er bestilt hos KK import. Ryggen verker og hendene ser ikke ut, dette er uvant kost for en .

Om du skulle trenge en hundegård , flere elementer eller en dør så hjelper vi deg :-). Vi er forhandler for KK - import sine kvalitetsprodukter og har mulighet for å . Vi anbefaler alle å legge tak over hundegården på grunn av været i Norge. Eller så har en jo troax hundegårder og kk.


Innlegg om KK import skrevet av hundegaard. Vårt basisprodukt er hundegård av typen Benor 3mm nett – 8. Ramma består av firkantrør i 20 . Vi fikk mange gode ideer om hvordan vi skal bygge gården. Utstyr til hund og hundegård.


Hygenringen på facebook . Nå er vi endelig i gang med bygging av ny hundegård til Luna og Storm. Elementene kjøpte vi brukt, men du får tak i slike hos KK import :). Ja, altså, hundegård med subbus og pukk, som er gravesikker og.


I dag skal vi kjøpe flere elementer fra KK - import (billig og bra hundegård ). Hundeutstyr for hunder som tilbringer en del av tiden ute.

Postadresse: Vestliveien . Tråden i nettingen er 3mm tykk. Her kan dere som har hundegård til hundene sine legge ut bilder og løsninger av hus, gård. Jeg har Vinnie inne om kvelden, og hun står ute i hundegård med varme i huset om dagen.


Tror kk - import selger slike i hvert fall.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.