tirsdag 11. september 2018

Vindseil veranda

Ser du etter levegg på rull eller i tre? Det finnes mange spennende og fine modeller på markedet. Her er seks enkle og stilige alternativer.


Mange har nydelige verandaer , terrasser eller uterom som benyttes til soling, kaffekos og hyggelig samvær. De færreste ønsker da innsyn fra naboer eller vind som gjør det kaldt og utrivelig. I en modell er duken rullet opp i en .

Hos MAXBO finner du skjermvegger, også kalt sideseil, som er uttrekkbare. Kjøp på nett eller i butikk. Spesialformet seil xxl seil.


Alle våre solseil er vanntette og kan leveres i mange farger. Solseil fra Europas ledende solseilfabrikker. Leiligheten vi besøkte har en stor, vestvendt terrasse.


Nydelig vær til tross,så ble uteplassen lite brukt. For det rause, men nærmest nakne uterommet var utsatt for trekk, innsyn og blendende sol og hete på varme sommerdager.

Det første interiørarkitekt Beba V. HoløyenBeba tok tak i, var problemet . Kjøper du et brukt båtseil, kan du lett lage et solseil. Det er betydelig billigere enn de ferdige alternativene du kan kjøpe. Snart er det på tide å flytte både frokoster og late ettermiddager ut på terrassen igjen. Selv med mye ugunstig vær, er det ganske mange tiltak som kan sørge for trivelige ute-forhold. Norge er et vakkert, men akk så forblåst land.


Med sol følger gjerne kald nordavind og da gjelder det å finne seg en lun krok til å nye solen i. Veranda har faste eller skyvbare levegger og vindskjermer for enhver smak og ethvert behov. I beste Veranda ånd blir alt produsert i Bergen spesielt . Bufret Lignende Med en levegg kan du skjerme uteplassen for vind eller innsyn om ønskelig. Europris har et bredt utvalg innen uttrekkbare levegger på rull!


Denne trekkes ut og festes i en avtagbar stolpe. Denne løsningen er spesielt praktisk når man for eksempel vil avgrense en sittegruppe eller spisekrok, men ellers ha fri adkomst når disse ikke er i bruk. Et uttrekkbart vindseil fungerer som levegg.


Foto: Produsenten Vis mer . Markiser Markiser er en mye brukt måte å skjerme terrasse og veranda på mot vær, sol og innsyn.

Markisen gir deg også mulighet til å sitte ute selv om været skulle være litt fuktig. Vi har et uttrekkbart vindseil på en av våre terrasser. Det består av en kassett som inneholder selve vindseilet, og en mottakerstang der seilet kan festes med en stang på seilet. Returfjæren i seilkassetten er blitt noe slapp, slik at det er vanskelig å få rullet hele seilet tilbake i kassetten. Vi har alltid et stort utvalg parasoller til lave priser.


Beskyttelse mot sol, vind og innsyn. Vi lager spesialdesignet solseil etter dine ønsker fra Sunbrella markiseduk. IKKE som vanlig seilduk).


Forsterkning av Dacron på hjørne og kantebån eller Markilux kant i farge. Bruk av syrefaste D-maljer og spenner med sterk webbing .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.