tirsdag 11. september 2018

Connies interiør

Kontaktinformasjon for Connie's Interiør AS Kristiansand S, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Det har alltid vært interiør i det jeg har holdt på me men de ti siste årene har jeg drevet med dette på heltid.

Interiørkonsulent Connie Krossen i Connies Interiør har jobbet mye med styling av boliger, og sier at det ofte er utrolig lite skal til for å løfte . Connies Interiør AS har besøksadresse Løvika 4 46Kristiansand S og postadresse Postboks 55Voiebyen, 46Kristiansand S. Her finner du informasjon om ledelse og styret i Connies interiør AS. Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere.

Interiørblogger Connie fra bloggen Consept Constance. LEKKER BLANDING: Consept Constance sitt interiør er særeget og feminint, med . Connies interiør Kirkegata 7# alt innen Interiør Interiørkonsulent stoffer tapeter Møbler innredning#ta turen innom For en prat#. Connies Interiør har besøksadresse Løvika 4 46Vest-Agder Fylke. Bedriften ble stiftet i 20og er registrert som AS under bransjen butikkhandel med . See more of Connies Interiør by logging into Facebook.


Kontaktinformasjon for Connie's Interiør AS Kristiansand S, telefonnummer, adresse, . Instagram photos and videos posted at Connies Interiør. Connie Krossen fra det blide Sørlandet hjelper deg med alle mulige interiøroppdrag.

Hun har erfaring gjennom mange år i bransjen. Norge, med 3estimerte månedlige besøkende. Klikk her for å se data om dette nettstedet. Se Connie Krossens professionelle profil på LInkedIn. Jobber i mitt eget firma Connie S Interiør as.


Connies Interiør AS har besøksadresse Selskapets navn i Brønnøysundregisteret er Connies Interiør AS. Kart, kontakt og mer informasjon på Pages24. Interiørkonsulent Connie Krossen i Connies Interiør og Kunst har fortsatt mye å gjøre og mange hytter å pynte. Gardiner, duker, pled pynteputer, dyner, sengesett, håndklær mm.


Connies Interiør Og Kunst av Kristiansand. Finne informasjon, telefonnumre, område for Connies Interiør Og Kunst og relaterte tjenester for Hus - HotFrog . Hytten holder høy standard og er eksklusivt innredet av Connie's interiør. Kristiansan Randesund Lysstøperi Connies interiør. Krokstadelva(Drammen), Karjolen interiør.


Krossen, og du kan lese mer om henne på Connies Interiør. Jeg har surfet litt og fant ut at Connie har malt kjøkkenet sitt;). Her er noen flotte bilder fra Connies interiør og kunst hjemmeside.


Blått som kontrastfarge i interiøret er kjempelekkert. Connies interiør#kirkegata#kristiansand. ESTETIKER: Interiørblogger Connie Johansen hjemme i huset i Bærum. Puter i turkise paljetter og rosa tweed krydrer interiøret, og metallstoler med . Roar Krossen, Ole Moe As og Connies Interiør AS.


Vi setter stor pris på måten å jobbe på, oppfølging og innfrielse av det som er lovet å gjøre. Connies Interiør og Kunst holder til på Sørlandet og drives av Connie Krossen. Med sin brede erfaring og allsidighet innreder de boliger og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.