onsdag 12. september 2018

Trapp moderne

Trapp i eik der vangene ligger under midten. Dette gir et luftig preg. Her kombınert med glass som er festet på utsiden med en enkelt håndlist i h1-41xpå . Vanger er av HPL- kunstoff.


Foldetrapp med sentervange.

En trapp verdig et moderne hus. Olderøyås Snekkerifabrikk produserer en rekke forskjellige typer moderne trapper. Materialer som brukes mye . Rekkverk i stål og glass gir et eksklusivt og særpreget uttrykk.


Moderne trapper passer i minimalistiske og funkisinspirerte rom. Trappene er spesialtilpasset og vi. Leter du etter den perfekte trapp til din leilighet, hus eller hage?

Velkommen til Trapp -Konrad! Vi produsserer tretrapper. Vår grunnleggende materiale er tre av høy kvalitet, noen ganger også med metall, stein og glass noe. Oppsadla trapp i heiltre eik. Vi hjelper deg fra måltaking til ferdig montert trapp.


EikTrapp en moderne bedrift med ansatte. Tradisjonelt sett har trapper vært i tre, stål eller jern, og det er helt greit. Men er du litt mer minimalistisk eller liker å ha en stilren følelse i . I en bolig med et moderne interiør, vil moderne trapper gjerne passe godt inn. En moderne rett trapp i betong. Moderne innvendig trapp laget av ask, eik og annet heltre.


Ta kontakt med oss ​​når du ønsker å renovere trapper. Våre trapper er laget med en kombinasjon av moderne håndverk og den nyeste teknologien. Kombinasjons trapp i stål, moderne og trendy.


Stål bidrar til å skape rene linjer,og et bevisst og moderne uttrykk.

Stål kan kombineres i alle typer trapper. En gang i tiden var furutrappen topp moderne og et . Her får du tipsene du trenger. Og da tenker han både på design og funksjon.


Norskproduserte trapper med god design og høy kvalitet. Stort utvalg av trappemodeller – fra moderne til klassisk – noe for ethvert interiør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.