onsdag 12. september 2018

Flaggstang pris

Bestiller du flaggstang i januar spanderer vi vimpelen. Vi tilbyr gunstige priser på levering av flaggstenger i hele Norge. Standard er sølvfarget kule, men du kan få gullfarget til samme pris hvis du ønsker det.

Sommerbutikken AS er en komplett leverandør av flaggstenger, flagg og vimpler. Transportpulk 1X-Country er satt ned NOK 8i pris; Juletilbud:. Vi produserer og selger flaggstenger i tre,glassfiber og aluminium.


En flaggstang bør være ca 2-3m høyere enn det bygg den skal stå ved.

For flagging med private flaggstenger er. Produktbeskrivelse: Pris: Antall: Kjøp: Flaggstang i glassfiber komplett 6m. Komplett med fot kule line og krysshollt. Det er ikke bare å gå til innkjøp av en flaggstang.


Vi tilbyr å transportere stangen til deg for en fast pris. Du skal få slippe å finne ut hvordan du transporterer en flaggstang på mellom og meter! Dersom du ønsker å bytte ut din gamle flaggstang hjelper vi deg å tilpasse ny stang til det gamle stativet.


Veiledende pris fra leverandør gjelder meter. Flaggstang i glassfiber har høy styrke og lav vekt.

Den har en jevn kon til toppen og leveres i hele lengder. Leveres komplett med line, fundamentfeste og kule. Redningsstiger (list på vegg) Vi har flg. Vi leverer også glassfiber og aluminiums flaggstenger. FLAGGSTENGER, Pris eks MVA, Pris inkl MVA.


Flaggstenger i glassfiber er mest anvendt i dag. Vedlikeholdsfrie kvalitetsflaggstenger i glassfiber. Den kan settes ned i nedgravd stålhylse (inkludert i prisen) i veggmontert stålhylse (pristillegg), på nedstøpt vippebeslag (pristillegg) eller på vippebeslag støpt i . Sapas flaggstenger i aluminium er en av markedets eldste.


Flaggstang - flaggstang, flagg, flaggstenger, aluminium, rekkverk, vimpel, vimpler, trapperekkverk, utvendig, gelender, montasje - Finn firmaer, adresser, . Vårt firma ble startet i 19så vi har lang erfaring med flagg og flaggstenger. Varenr, Produktbeskrivelse, Lager, Nyheter. OPPSETTING AV FLAGGSTANG Spør oss gjerne om tilbud på montering. En gylden regel er at flaggstang skal være - 2m over mønehøyde.


De fleste er lagerført, men sendes også direkte fra importør til samme priser ved kjøp . Produkter : flaggregler, flagg tilbehør, navnevimpler, vimpler, flagg, flaggstenger aluminium, lovdata, forskrift stilas stiger , - prisliste . JULEBELYSNING TIL FLAGGSTANG 4LED-LYS MULTI Elektronikk SESONGBELYSNING JULEBELYSNING UTE. Før pris 249- nå høst tilbud 125- begrenset antall. Festplasssen AS kundeservice, info om frakt og priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.