fredag 7. september 2018

Ståldør pris

Vi selger en rekke nedsorterte ståldører til knallpriser da de skal ut av vårt. Vi tømmer lageret for en rekke ståldører til knallpriser. Vi har et stort utvalg av ståldører på lager.


Her finner du til enhver tid oppdatert varekatalog og tilgjengelighet på alle våre ståldører. Stål dør: Denne ståldøren er for innendørs bruk og er sertifisert for brannklasse Ei60. Hörmann ZK- og OIT-dører er robuste ståldører som fås i en rekke utførelser . Brannport Ser en slagport som egner seg på bruksområder som krever styrke, stabilitet og holdbarhet, f.

Typisk bruksområde: Innendørs Brannklasse EI60. Ståldør 2-fløy 187x216cm med glassfelt til super pris! Vi selger fra vår restetorg en drage ståldør med glassfelt til sterkt redusert pris. Drage brannklassifiserte dører leveres i en rekke varianter og med et meget bredt spekter av beslag, og er sertifisert i Nemko Certification og merkes med . Dalocs ståldører lages i likhet med våre branndører, sikkerhetsdører og lyddører i mange forskjellige modeller og utførelser. Daloc - the Robot; Daloc - Sikre dører; Tredører fra Daloc; Ståldører fra Daloc.


Daloc er Nordens ledende produsent av klassifiserte tre- og ståldører, og vi har . Dalocs rustfrie ståldører og porter fås i to utførelser, rustfri og rustfri syrefast, og er utviklet for miljøer med høye krav. Dalocs hurtigsortiment består av tre- og ståldører i ulike standardutførelser, størrelser og farger. Du kan velge om dørene skal være uklassifiserte eller beskytte . Daloc Ser en branndør som egner seg på steder der styrke, stabilitet og holdbarhet prioriteres. Den brukes gjerne som inner- eller ytterdør i kjellere, . Lagerførte modeller fra LG Quick-Lager tåler prissammenligning med de aller fleste . Atlas Industri AS produserer ståldører, glassdører, sikkerhetsdører og porter. Sammenlign priser i mer enn 2butikker!


Kjøp ståldør ståldør billig i nettbutikkene. Denne kubistiske ovnen fås med glass- eller ståldør. Q-tee finnes i tre ulike høyder; 5 og cm. Gummilist ståldør fremme (64-02) Volvo felt.


Forsterket ståldør i mm tykk sandwichkonstruksjon med sveisede stålprofiler i Dørens hele høyde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.