fredag 7. september 2018

Gul vegglampe

Vegglampe Gul er et ikon for det 20. Uttenkt ti kontorer og til industrien var serien totalt unikk, med sitt enkle, robuste og allikevel veldig ergonomiske designet. Ball vegglampe fra Frandsen er en klassiker fra 70-tallet, nå oppgradert i dagens farger. Det kulerunde lampehodet er festet til veggplaten med magnet.


Den enkle formen gjør at denne vegglampen passer inn i de fleste hjem. Med sitt stilrene og enkle uttrykk glir den inn i alle slags interiørtyper.

Basen i ask skaper en herlig kontrast til de pulverlakkerte aluminiumskjermene. Denne fine vegglampen har et sterk og unik karakter med ett minimalistisk utseende. Den er minimalistisk i uttrykket, og appellerer til mang slags interiør. Rise kan brukes som leselampe.


Produsent: Normann Copenhagen. Design: Marianne Andersen. Leveringstid: Lagervare, evt 1-uker. Strenge linjer er forsiktig myknet opp av runde seksjoner, noe som skaper en attraktiv blanding av en .

Stort utvalg, enkel bestilling og god kundeservice. Bryteren til lampen sitter på ledningen. Sokkelstørrelsen er EU E1 og 5W . Lampen er designet av den.


Søk etter billig Gul lampe på Kelkoo Norge. Finn laveste pris på Innendørsbelysning fra en rekke nettbutikker og velg mellom merker som Foscarini, Holmegaar Kartell og mange fler. Trenger du nye vegglamper ? Vi har et av Norges største utvalg av vegglamper , se vår nettside for flere spennende produkter! Dette gjør den perfekt både som leselampe og til å gi en god stemning ut i rommet.


Denne lampen glir rett inn i hvilket som helt interiør. Bruk: Innendørs Tilgjengelige farger: Hvit, sort, grå, grønn og gul. Hans Sandgren Jakobsen er fasinert av geometriens enkelhet og har derfor skapt en vegglampe i en fullstendig ren form. Gratis lyspære mad alle lamper. Vegghengt lampe fra Ferm Living med tremotiv.


Nettbutikk innen interiør, barneklær og delikatesser. Strict lines are gently softened by stumpy sections, creating an attractive blend of a minimalistic design and a friendly appearance. With Rise, designer Marianne Ander.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.