onsdag 8. august 2018

Låvebryllup akershus

Søkbar oversikt over bryllupslokaler i Akershus av alle typer og prisklasser. Se bilder og les anmeldelser fra tidligere kunder. På Glenne Gård kan du feire det meste, fra bryllup og julebord til større og mindre firmafester.

Kanskje er det vår smakfulle forretningslunsj, eller vår gourmetbiff . Flere gårder tilbyr også overnatting i både stabbur og låve! Bryllup er noe av det største en person kan oppleve, og er virkelig en en-gang-i-livet-begivenhet. En gratis oversikt over bryllupslokaler i Norge sortert etter fylker.

Selskapslokalene har profiler med nyttig informasjon og bilder. Herregårder og gårder for alle typer av anledninger som bryllup, konfirmasjon, dåp, julebord etc. Send forespørsel til flere herregårder og gårder samtidig og . På lørdag var det stor fest her på gården! Min eldste brors eldste datter giftet seg.


Og de ønsket å ha kaffeselskapet her på låven . De beste bryllupene er planlagt - planlegg ditt bryllup her! Med gårdens naturskjønne beliggenhet nær det idylliske tettstedet Holmsbu, synes vi det er ekstra gøy å invitere til feiring av alle typer anledninger. Barnedåp, Barneselskap, Bursdag, Bryllup, Diskotek.

Akershus, Buskeru Hedmark, Møre og Romsdal. Oppdatert:Her er alle bryllupsbildene til Synnøve og Torstein. Synnøve og Torstein, et vennepar av oss, giftet seg i Kråkstad i midten av juli og vi var så.


I midten av juli var vi invitert i bryllupet til Synnøve og Torstein, et vennepar av oss. Det var en kjempefin dag på alle måter og vi koste oss masse. I naturskjønne omgivelser, med nydelig utsikt utover Heddal og Notodden, ligger alt til rette for en uforglemmelig dag for ditt låvebryllup.


Hei:) På mandag hadde samboeren min og jeg års dag, og til min store overraskelse fridde han:) Nå er det dermed klart for å planlegge . Er det virkelig noen som vil ha låvefest i bryllupet sitt. Forum › Litt om alt - Din baby › SkravlesidenBufretLignende5. Jeg var i bryllup i fjor sommer og de hadde vielsen på et gammelt bygdetun (fra brudgommens oldeforeldre) og middagen ble holdt i den gamle . Hvorfor invitere gjester dersom bryllupet. Fin kirke og festlokale i ullensaker eller der omkring? Prestegården en helg i forbindelse med bryllup, jubileer eller runde dager.


Du er her: Hjem Bryllup og selskapslokaler. Denne bryllupsinspirasjonen passer perfekt for brudepar som ønsker et enkelt og stilfullt vinterbryllup med inspirasjon fra . Derfor er det viktig at dere nyter dagen mens vi tar oss av det praktiske. Tre av søstrene Storaas har holdt bryllupsfest på Gjestegaarden .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.