onsdag 8. august 2018

Fuktbestandige veggplater

For å unngå skader i rom med mye fuktighet må du derfor bruke fuktbestandige plater. Våre plater tilfredsstiller de høye kravene som stilles til veggplater i fuktige. Rom hvor det stilles krav til fuktbestandige plater , klimaklasse 2. Melaminbelagte veggplater.


En veggplate vi har hatt tilgjengelig i årevis, men som vi nå har valgt å “freshe”.

Elitex har en fuktbestandig kjerne . Smith AS - GIPSPLATE REHAB 6 . Parkett og laminat til ekstra lave priser. Vi leverer i tillegg dører og benkeplater med mer. Bredt utvalg av kvalitets produkter.


Bestill direkte i vår nettbutikk i dag. Kan brukes i tørre soner. Males med strøk vannbasert .

Smartpanel Fuktbestandig kan benyttes på badet eller vaskerommet. Tilgjengelig i butikker. Bruksområder for fuktbestandige plater er som plattformgulv, men denne kvaliteten anbefales også brukt i rom med fuktig klima, der direkte fuktpåvirkning kan . Alle steder der krav til fuktbestandige plater og renhold er fremtredene.


Veggplater fuktbestandig. Orkla-Sørbøen veggplater, farge venezian sand. MDF- plater fås i MANGE varianter. Vi ser på hva MDF brukes til,.


Men MDF fås også som fuktbestandige eller vannfaste plater. Det må benyttes fuktbestandige overflatematerialer på gulv, vegg, . Sponplate til vegg med kilfals på to sider. Denne sponplaten har ekstra kvalitet og kan monteres i rom hvor det er nødvendig med fuktbestandige materialer. MDF er fellesbetegnelsen for Medium - Density Fibreboard.


Dette er plater bestående av. De fuktbestandige platene har ytterligere bruksområder som også omfatter. Vi kjøper alle plater fra samme leverandør for å få en forutsigelig kvalitet på platene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.