fredag 10. august 2018

Italia klima

Italia ligger dels i den tempererte, dels i den subtropiske klimasone. Den store utstrekningen nordvest–sørøst, fjellenes skjerming mot . Her kan du se hvordan været er i Italia - bl.

Klima og vær Italia: alt om Italias klima og temperaturer i Roma og Venezia. Gå til Klima - De første vêrobservasjonane i historia vart gjort i Italia av store. Italia frå Torino til Venezia har størst klimatiske skilnader i . Italias klima - gjennomsnittstemperaturer.

Italia har i hovedtrekk ulike typer klima. Nordlige deler av landet har et temperert klima med kalde vintre og varme somre. Toscana består av forskjellig terreng, områder og landskap og både vær og temperatur varierer . Alt du trenger å vite om vær, klima, temperatur, nedbør, soltimer og mye annet i Milano i Italia.

Alt du trenger å vite om vær, klima, temperatur, nedbør, soltimer og mye annet i Sicilia i Italia. Alt du trenger å vite om vær, klima, temperatur, nedbør, soltimer og mye annet i Napoli i Italia. Alt du trenger å vite om vær, klima, temperatur, nedbør, soltimer og mye annet i Bergamo i Italia. Alt du trenger å vite om vær, klima, temperatur, nedbør, soltimer og mye annet i Roma i Italia.


Alt du trenger å vite om vær, klima, temperatur, nedbør, soltimer og mye annet i Venezia i Italia. Alt du trenger å vite om vær, klima, temperatur, nedbør, soltimer og mye annet i Pisa i Italia. Alt du trenger å vite om vær, klima, temperatur, nedbør, soltimer og mye annet i Firenze i Italia. Alt du trenger å vite om vær, klima, temperatur, nedbør, soltimer og mye.


Finn billigste hoteller i Italia med markedets største og beste søkmotor for hoteller! Landet strekker seg langt (ca. 18km fra Brennerpasset i nord til Trapani på Sicilia i sør), og har derfor et variert klima.


Sør-Italia, samt kysten langs Toscana og . Flagg for Italia Klima og gjennomsnittsvær i Roma, Italia.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.