fredag 10. august 2018

Eik tregulv

Prosessen med å bytte gulv kan være relativt tidkrevende, det kan derfor være. Heltregulv i furu, gran og eik samt . Eik heltregulv børstet. De har et klassisk eksklusivt utseende tilnærmet kvistfritt som aldri . Massive tregulv er en ren nytelse.

Kvaliteten syns, høres og føles. Med tregulv mener vi gulv som er laget av bor staver, kubber eller. Vanligvis fremstilles stavparkett i hovedsak av eik , men finnes også i andre treslag. Den klassiske varianten av tregulv er stadig aktuell.


De mest brukte tresortene er furu, eik , bjørk, valnøtt og ask. Tykkelsen ligger gjerne . Livfull, naturlig sortering med kvist og utbedrede kvister.

FURU 21X1GULV NAT UBEH. TIPS: Unngå gult tregulv med lut- og såpebehandling. Tarkett Viva har en tykkelse på bare mm som gjør at det . Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele . Et gulv av massivt tre går aldri av moten.


Douglasgran og eik er dyrere enn furu, mens parkett spenner over hele prisskalaen. Velg et interiør som appellerer til deg, filtrer gulv etter farge, kolleksjon, gulvtype,. Hos oss kan du velge parkett i blant annet ask, bjørk, eik og valnøtt. Velger du tregulv , står valget mellom lamellparkett (”vanlig parkett”), stavparkett i heltre eller mønstret Mosaikkparkett. Den naturlige, tidløse elegansen til et ekte tregulv er et inspirerende . PARKETT EIK HEIDELBERG 3STAV LAKK.


Ekte treverk forblir vakkert over tid! Helt naturlig, varmt, slitesterkt og utrolig attraktivt - parkett er alt dette! Det klassiske gulvet gir en ekte og ettertraktet følelse og . En nydelig 3-stavs eikeparkett med flott spill og i utmerket kvalitet. Limfritt låsesystem, der bordene klikkes raskt o.

Vi tilbyr gulvplanker i Douglas og eik og gir råd om valg av massive tregulv. Gulvspesialisten 1 gulv , vi leverer og monterer alle typer parkett og tregulv til private hjem og profesjonelle aktører. Leverandør av tregulv og parkett til din bolig, restaurant eller butikk.


Vi selger heltre, parkett og fiskebensgulv i eik og douglasgran av ekte kvalitet! Vi har showroom, med utstilling av et bredt utvalg av parkett, heltreparkett, stavparkett, heltregulv, laminat og tregulv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.