torsdag 28. juni 2018

Løftebord biltema

Hylleplass: velg varehus Loading. Utsolgt Begrenset lager Lagerstatus. Sky Lift koster 4£ før frakt og moms og alt det andre.


Biltema utgaven koster en god del mindre, men det er mye en kan ønske seg. VIK wrote: Noen med erfaringer med dette løftebordet?

Metzeler forhandler i Rogaland 20. Hvordan har du innredet din garasje? Dekk og mer mc-utstyr fra Biltema fortsettelse 19. Løftebord til verkstedet? MC og garasjeprat › Verkstedet.


Vintermånedene med stunder i verkstedet nærmer seg. Noen som har erfaringer med dette? Bilde Det er Biltema sitt løftebord.

Er det stødig nok og greit? Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Med den senker og løfter jeg kassene veldig elegant og helt alene, og den er både billigere og lavere enn løftebord som det er linker til tidligere i tråden. Siste redigering: fredag 10.


Velegnet til for eksempel ATVer og sitteklippere. Gir 3mm bredere bordflate noe som gir et løftebord med størrelsen 21x 12mm. Med manøverarm og kraftige hjul (hvorav svingbare med brems).


Pent brukt, ca år gammel. Kan utvides med sidebreddere. Fungerer også bra som arbeidsbord. Kan etter avtale leveres i. Så jeg bare bifaller slettulfs forslag om løftebord.


Vel da har an handlet inn MC løftebord. Fikk igjen noen kroner på skatten å da var det på tide å invistere i noe jeg har ønsket meg lenge. Trenger et kjapt råd fra dere, jeg har dette løftebordet på hånd et par dager, kan hente det i morra.


Vurderte først å handle på Biltema. Men lurer på om dette bordet fra BT er bedre ?

Her finer du løftebord. Noen her som har prøv har erfaring m løftebord fra Biltema ? Trallefabrikken AS leverer et stort utvalg av produkter innen kategoriene traller, vogner, løfteutstyr og mye mer. Hydraulisk løftebord for MC. Alt fra standard produkter til skreddersøm.


Fleksibel og kompakt talje med fas 230V. Liftket star elektrisk talje kan leveres med mye ekstrautstyr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.