torsdag 28. juni 2018

Glava brann

Forskrift om brannforebyggende tiltak og tilsyn er regler som gjelder for eksisterende bygningsmasse. Det er innsiktsfull prosjektering, riktig teknisk og faglig utførelse, samt holdninger til forebyggende tiltak som er og vil være det . Glasssull isolerer mot kulde, lyd og brann.

Vi i GLAVA har som mål å utvikle byggisolasjon med best mulig isolasjonsevne. Har hørt at mus og rotter skyr rockwool, men de liker seg i glava. Glava smelter ved en vanlig brann, mens Rockwool fortsatt virker . Antennelse, utvikling og spredning av brann og røyk.

Maxbo anbefalte steinull da dette var bedre å arbeide med (ikke glasspartikler slik som Glava, men stein som i navnet), holdt stand mot varme . Glava Brannpakning benyttes ved gjennomføringer av plast- rør og isolerte Alu-Pex og. GLAVA AS har ikke prosjekteringsansvar og tar forbehold om eventuelle trykkfeil. For å hindre og motvirke spredning av brann i et bygg, deles bygget inn i .

ARVIKA: Et helt kvartal er ødelagt av brann på torget i Arvika. Arvika, Edane, Glava, Gunnarskog, Säffle, . Steinullmatte med ytterkledning av komfortduk og netting. Den ultimate løsningen heter ULTIMATE – levert av GLAVA. ULTIMATE har svært gode isolasjonsverdier, både som varme-, brann- og støyisolering.


Vi kan nevne brann- og lydisolering, fleksibilitet og formstabilitet også ved endringer i temperatur og fuktinnhold. Paroc steinull benyttes i fullverdige steinull. Det sies også at cm polyuretan (PUR) tilsvarer cm Glava. Brannen startet i forbindelse med et el-skap, montert på fasaden av ett . Forhandler/distributør i Norge: Glava AS.


GLAVA) og steinull(vanligst ROCKWOOL), men også cellulosefibre. Gassdannelse ved brann En lang rekke materialer som nå brukes i bygg, . GLAVA Dyttestrimmel brukes til tetting rundt vinduer, dører og smale åpninger. Produktet er meget fleksibelt og har veldig gode egenskaper for brann-, lyd- og . Karmen plasseres inn i veggåpningen, stående på sammenpresset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.