torsdag 28. juni 2018

Dørvrider ytterdør smijern

Vi holder til midt i Oslo sentrum! Kart og veibeskrivelse. Dørvrider (dørhåndtak, dørklinke) nr.


Der finner du fem forskjeligge smijerns dørvridere , med priser både lavere og høyere enn den som er nevnt ovenfor. Prisen gjelder kun vriderne. Dørskilt kommer i tillegg.

Hytteliv Senteret Drammen as - Alt til Hytte og Caravan! Detaljhandel innenfor hytteutstyr. Vi spesialiserer oss på alt til hytte og caravanprodukter. Kort fortalt en faghandel med gode kunnskaper om hytteutstyr som propan, gass, kjøleskap, aggregater, mm. Langskilt til dørlåser.


De fleste skiltene fås både til inne, ytterdører og forskjellige låser. Oval sylinder, vrider over. Innerdør 40mm rund sylinder. Kjøp smijern direkte fra smia.

Vi lager lysekroner, smijernsporter, rekkverk,smijernsbeslag, dørvrider , håndtak, hengsler, lysestaker, mm. Velg mellom typer langskilt med hull for vrider og nøkkel eller sylinder avhengig av låskasse. Eller velg rundskilt som blir todelt. Kanskje er det på tide å bytte ut de gamle håndtakene og male dørene?


Du vil fort oppdage at din gamle dør blir som ny på denne måten. Velg mellom typer langskilt med hull for vrider og nøkkel eller sylinder avhengig av låskasse. Bilde, Produkt, Pris, Kjøp. Rimelig innendørs vrider med trehvitt grep. Dobbel blåmalt ytterdør i furu med tre speil, omramming med utskjæringer og detaljer.


Håndtak og hengsler i smijern. Dobbel ytterdør i rustikk, værbitt furu med håndtak i smijern. Staselig inngangsparti med dobbel ytterdør , med en rekke detaljer og speil. DØRVRIDER COPENHAGEN INNV B-KROM SB. Tilgjengelig i butikker.


Selvklebende ovalt dørskilt WC i mattbørstet rustfritt stål. Alle dørskiltene i smijern leveres i par og kan kombineres med hvilken som helst av dørvridere i denne serien. Nr 1Buet skilt med nøkkelhull i smijern. Skilt for sylinderlås, kort låskasse i smijern.


Kombineres med forskjellige typer skilt.

Smijernsdørvrider nr 9. Du kan for eksempel bruke den lille på innerdører og den største på ytterdør. Våre dørvridere og dørskilt kan lakkeres i alternative farger , mot ett pristillegg. Håndverk og tradisjon, kvalitet og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.