onsdag 23. mai 2018

Røros dører

Røros Paneldører bygges opp av ramtre i kvistfri furu, med panel på utsiden. Innsiden har glatte fyllinger som standar . Røros Vinduer leveres i et utall utførelser og varianter.

Røros Døren har topp kvalitet ned til minste detalj. Døren er laget av vakuumimpregnert furu og . Røros Vinduer og Dører AS har et stort forhandlernett via de fleste norske byggevarekjeder som f. Byggmakker, Optimera/Monter, Gausdal Landhandlere, .

Kontaktinformasjon for Røros Vinduer og Dører AS Røros, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Det er ikke tilfeldig at Røros Vinduet Koblet med variantene Original og Standard er av de mest benyttede hyttevinduene her i landet. Døren er laget av vakuumimpregnert furu og leveres i mange forskjellige varianter for hus og hytte.


Når du kjøper vinduer og dører fra Røros, får du mer enn hundre års kunnskap og erfaring med på kjøpet. Vi er stolte over å være den eldste industribedriften på . Koblede vinduer Røros Vinduet Koblet finnes i to utgaver, den klassiske toppmodellen Røros Vinduet Original, kjent som Det Originale Hyttevinduet, og Røros .

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Norge har det utviklet seg stolte verdier, noe som Røros Bruk også har med seg. Røros Vinduer og Dører blir produsert av Røros Bruk som er et heleid datterselskap av byggevareleverandøren Isola. Hos Gilje finner du et stort utvalgt dører, og finner du ikke det du leter strekker vi oss langt for å lage den døra du vil ha.


Balkongdør fra Røros, 2-lags glass energi med Argon. Røros Vinduer og Dører AS (tidligere Røros Bruk AS) ble etablert i 19og fusjonerte med den tradisjonsrike bedriften Sjøvold AS i 2009. Denne bedriften er godkjent lærebedrift innenfor fagene som er angitt under fanen Lærefag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.