onsdag 23. mai 2018

Rehabilitering av pipe

Jeg skal gå i gang med rehabilitering av tegelsteinspipe, ca 11m uten bøy. REHAB PIPE - REHABILITERING AV PIPE - JØTUL - MARKEDETS BESTE - LAGERFØRT! Schiedel tilbyr gode løsninger for piperehabilitering.


Pipen din kan trenge en overhaling om du enten skal kople opp nytt ilste har funnet skade på pipen din,. Hver torsdag tilbyr vi gratis befaring av piper og ildsteder.

Perfekt for deg som trenger tips og råd til å velge rett løsning, og vil vite mer om rehabilitering med stål. Skorsteiner har lang tradisjon i Norge. Tidligere ble skorsteiner oppført i betong eller teglstein, mens i dag er elementskorsteiner og stålskorsteiner de vanligste . Forenkling av byggeregler trådte i kraft 1. Feiermesternes landsforening (FLF) har vært i kontakt med direktoratet for byggkvalitet (DIBK) for å høre om . Rehabilitering av pipe er noe vi stor fagkunnskap på. Få hjelp av oss til piperehabilitering og skorsteinsrehabilitering i dag over hele østlandsområdet.


Piper og skorsteiner kan med tiden bli slitt og skadet innvendig slik at de ikke lenger svarer til dagens krav.

Det å rehabilitere en pipe er en oppgradering av hele . Det er i prinsippet to aktuelle metoder for innvendig rehabilitering av pipeløp. Her har vi satt opp noen fordeler og ulemper ved metodene: Hva som er den beste . Trenger du ny pipe eller rehabilitering av den gamle? Det finnes forskjellige metoder for innvendig.


Piperep AS leverer stålpipe til rehabilitering av piper. Stålpipe rør benyttes i hovedsak i skorsteiner med kondensproblemer. GJØR JOBBEN: Montør David Nordling i firmaet Vestfold Peis og Pipe er hyret inn av Varmefag Arne Andresen for å rehabilitere denne pipa.


Piperehabilitering - Vi rehabilitere skorsteiner nesten i hel norge - skorsteinsrehabilitering. Sprekk i pipa, fyringsforbu pipebrann? OPS kan rehabilitering av skorstein (piperehabilitering) og vet når eldre piper trenger en overhaling. Synlige skader på pipa – kontakt oss i dag!


Buskerud Pipeservice AS. Spesialister på alt innen piper og ildsteder. Foring av piper med faste syrefaste stålrør.


Har du fått beskjed fra feier at det er på tide å rehabilitere , er dette fordi brannsikkerheten i din skorstein nå er svekket og kan utgjøre en fare for brann.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.