torsdag 24. mai 2018

Liten stue inspirasjon

Bolig Hege Klein Bo smått Liten og tøff boligreportasje Bjørg Hexeberg Staveli Sofie Gamborg-Nielsen Regina Øvergaard Foto: Bjørg . Slik bor du smart på liten plass. Camillas leilighet er bare kvadratmeter, men lure løsninger gir god plass. Har du en liten bolig, kan du leve smart og godt. Bygg overskap helt opp til taket på kjøkkenet, eller i stuen.


Liten leilighet på kvadratmeter med smarte løsninger for å få mest mulig ut av plassen.

Kristin tenkte funksjon, luft og varme da hun innredet stuen. Her er møbler til små leiligheter og til deg med liten plass. Klesstativet er så fint at du ikke trenger å stue det bort.


Bruk det flere steder, . I en liten leilighet er det ekstra viktig med kontraster for skape liv og en god romfølelse. Den største feilen mange. Velg en farge i entréen, en annen i stuen og kombiner gjerne med et tapet. Latest Cheap Innrede Liten Leilighet With Innrede Stue With Liten Stue Inspirasjon.


Gallery Of Liten Stue Inspirasjon With Liten Stue Inspirasjon.

Her får vi smarte tips for hvordan man kan innrede en liten leilighet. Når man velger møbler til en liten leilighet, så velg et design med et lett. Få mer inspirasjon til hvordan du kan innrede små områder og del . Stuebordet er en kiste Ida Susanne kjøpte for 2kroner.


Ida Susanne har gode tips til hvordan du bør gå frem hvis du har en liten leilighet. Jeg har skåret ut inspirerende interiørklipp i flere år, og nå har jeg endelig fått . Denne leiligheten er på bare kvadratmeter, men den er full av gode løsninger. Mellom stue og soverommet er det blitt rom til en liten. Vi elsker å bo på hoteller og har hentet en del inspirasjon fra. Vi ville gjerne male taket i samme farge i stuen , men backet ut i siste liten.


Alt må slett ikke være ensartet for at det skal bli harmoni i en liten leilighet. Typiske oppholdsrom er stue og kjøkken, soverom er et sekundært . Her på siden får du både fargeinspirasjon , videoer og tekstguides, så du har alt du trenger for å komme i gang med og gjennomføre ditt stue -prosjekt. Hvordan kan du få en liten leilighet til å virke større? Klikk her for å få mer inspirasjon fra PUREINTERIOR.


Planløsningen ble endret, og kjøkkenet åpnet mot stuen. Med en liten leilighet har det vært viktig for meg å tenke funksjonelt, samtidig som det. Jeg henter også inspirasjon gjennom venner, interiørkontoer på Instagram, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.