onsdag 23. mai 2018

Montere vannbrettbeslag

Har lektet ut vegg og monterer ny kledning. Har skrudd opp vannbrett, men hva er egentlig korrekt metode for å feste/klemme beslaget til . Spørsmålet er hvordan jeg gjør det med vannbrett over og under vinduene. Skal disse monteres før kledningen settes opp eller felles inn i . Min bror og jeg har byttet noen vinduer, og kommet dit at vinduene står . Ofte kan du gjenbruke et eksisterende vannbrett, og som standard leverer vi våre vinduer med spor på underkanten av vinduet for enklere montering av . Riktig montering gir beskyttelse og er avgjørende for å sikre en kledning med lang levetid. Monter vannbrett og beslag før du monterer kledningen.


Vi kan lage og montere beslag i nesten alle mulige varianter. Har du et spesielt tilfelle hvor du ønsker å få montert beslag, da kommer vi og tar mål, tillager og . Helklebet, vanntett membran må monteres i smyget under vinduet, se pkt. For et vindu er det ofte utven- dig kledning, omramming eller beslag som utgjør regnskjermen. Det andre trinnet er fugetettingen mellom karm og bindingsverk,.


Takhatten monteres fast i i front og bakkant med skruer. Takhatten monteres fast i forkant og bakkant. Tre beslaget i fugen med front beslag deretter siden og. Dersom gerikter og vannbrett er i god stand eller har forseggjorte detaljer, må det fjernes forsiktig for å kunne brukes på nytt.


Montere vannbrettbeslag

Montering av vannbrett over/under vindu - ByggeBolig. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse . Ved montering av nye vinduer må også innvendig side av fugene tettes. Monter vannbrett og vannbrettbeslag over vindu. Når oppkanten på vannbrettbeslaget ligger innenfor vindsperra i veggen, stilles det.


Så farlig er det vel ikke, det går da vel ikke ann å montere et vannbrett på en måte så vannet leder inn mot huset? Kjøp ferdig freset plank fra byggvarehuset, . Monteres over vannbrettet og festes bak kledning. Hvis vinduene skal skiftes, bør de settes opp etter at vannbrett og beslag er på plass, mens sideveis omramming monteres først etter at kledningen er oppe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.