tirsdag 24. april 2018

Flex giraff pussemaskin

Med utnyttbart hode til å slipe hjørner. Støvsuger følger ikke med. Bøylehåndtak til Giraff Original FLEX. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.


Se vår nettside for ytterligere spesifikasjoner om produktet! Kjøp STATIV FLEX GIRAFF SLIPEMASKIN på nett.

Bevegelig kantsegment på vernedekslet, som gjør . Trekant hode for sliping i hjørner. Rund hode for vegger og tak. Håndtaket er justerbar slik at . Flex Giraff GE 5R Kitt.


Wand- und Deckenschleifsysteme! Vi har et uvalg av verktøy du får kjøpt i våre StoCenter. Velg kategori ovenfor for å se sortimentet.

Sto presenterer en kvalitativ . For rask og støvfri sliping av gipsplateskjøter med mer på vegger og i tak. Slipehodet er fleksibelt slik at man alltid har riktig . Fungerer bedre enn alt annet. Kan keies hos Ramirent og liknende steder. Jula har en billigvariant.


MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang. Dette dreier seg for eksempel om fliskuttere, . Termisk motor Beskyttelses . Det finnes ingen produkter som svarer til valgene. Maling- og sparkelslipemaskin, . Det blir relativt mange mmed plater som skal pusses, og ser for meg at jobben blir mange ganger enklere med. Pussemaskin som kan monteres på støvsuger.


Melan Nord-Hordaland.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.