tirsdag 24. april 2018

Bygge vinterhage søknad

Det er mye som må avklares før du er sikker på at du kan bygge uten å søke. Hei Jeg har tenkt å bygge en vinterhage. Den blir bygget inntil eksisterende hus og er under 15m vinterhagen blir helt tett med dør og vinduer . Hei, Tenker å sette opp vinterhage på verandaen (inn mot husveggen).


Under verandaen er det carport og inngangspart til huset(gang, boder).

Hagestue, vinterhage og lysthus. En hagestue kan bygges som et tilbygg på huset ditt, eller som et. Må du søke om å bygge hagestue? For de litt større tiltakene man kan bygge uten å søke f. Vi ønsker å gjøre om terrassen og sette opp vinterhage. Selv om du ikke må søke kommunen, er det ditt ansvar å sørge for at det du vil bygge er i tråd med lovverket og reguleringsplaner.


Kommunen kan hjelpe deg å. Mange tror at man må søke om den minste ting man skal gjøre på tomten sin.

Dette passer fint hvis du skal bygge en vinterhage eller en større stue. Her ligger også søknadsskjema til byggesaken. Hustegninger med tiltaket ( vinterhage ) inntegnet, plan snitt og fasadetegninger. Så vidt jeg vet må du søke komunen om byggetillatelse , med.


Og rimeligpog ser bra ut, feks bygge på veranda, men styret må søkes. Det ble ikke SÅ mye enklere å bygge uten å søke på egen tomt. Pass på disse fellene i de nye reglene.


Se hva du kan bygge uten søknad her! Slik bygger du hagestue. Bøcon leverer norskproduserte skreddersydde utestuer, vinterhager , innglassninger, vinduer og tak i ypperste. Flere fltak unntas søknad , men bygging.


Fagleder for byggesaker i Lillesand kommu- ne, Harald. SJEKK OM DU KAN BYGGE UTEN Å SØKE : En nettjeneste med spørsmål du må svare på, skal gi deg svar på om du kan bygge uten å . Et påbygg, der man bygger i høyden, krever byggesøknad med ansvarsretter,. Tilbyggets areal må ikke . Søknad uten ansvarsrett betyr at du kan søke om mindre arbeider (tiltak) på bebygd.


Nye regler gjør at naboen kan bygge større uten hverken å søke kommunen eller spørre deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.