torsdag 22. mars 2018

Male betonggulv

Skal til å male et betonggulv med 2komp epoxy-maling. Hvor lenge må jeg vente med å male et støpt betonggulv på 10cm ? Har store planer om å oppgradere vaskerommet i kjelleren, og kan godt tenke med en løsning hvor jeg maler betonggulvet lysegrått.

Denne bruksanvisningen gjelder for plass-støpt betong. Et slitt gulv med riper, merker og flekker er et trist syn. Men det går an å fornye gamle gulv med maling.


Vannbasert maling er en fordel der det oppholder seg folk mens det males og/eller det er vanskelig å lage god utlufting. Hus, hage og oppussing: er det noen som har tips å komme med i valg av maling. Jeg lurer på å male betonggulvet i verksted lokalet men lurer på hva som duger og ikke.


Jeg leier lokalet så jeg hadde ikke tenkt å bruke det . Det er en enkel måte å gi rommet farge på, og det vil også føles mer behagelig å gå på enn ru råbetong. Fra grov betong til ekte FLOOREVER Pro -gulv ! Hey'di Råsterk Gulvmaling er vannbasert enkomponent maling for. Betongmaling ute er ofte vanskelig og finne i god kvalitet. Framgangsmåten i videoen under er lik for de fleste produkter.


Vi har et balkonggulv i mur/betong som ble malt for ca.

Når en skal male utendørs, er en avhengig av en malingstype som tåler . Heltregulv og betong er fine underlag for maling og i faghandelen finnes mange forskjellige malingtyper som er egnet for gulv. Vi bygger nytt hus, og ønsker oss malt betonggulv på baderommene. Har hørt at vi kan male med epoxymaling, stemmer dette?


Sementhud på ny stålglattet betong skal fjernes mekanisk eller med syrevask ( saltsyre). K blank og slitesterk løsemiddelbasert epoxymaling for betonggulv. På denne måten kan det males store flater på kort tid. Vil du male gulvet her, skal det være med en ekstremt slitesterk maling.


Da er epoksy det beste valget, uansett om det er på betong eller tre. Epoksy må ligge på et dødt underlag (oftest betong). Dersom kunden har parkett og treplater under, fjerner Birk og kollegaene simpelthen . Grubler på å male betonggulvet på verkstedet der jeg jobber. Det er grått og stygt og kunne trengt en lysere og triveligere overflate.


Tidligere malte betonggulv påføres to strøk, ubehandlede flater påføres tre strøk. Betonggulvet kan lakkeres med en klar epoxy lakk. Hvilken malig er best, og finnes det maling for betonggulv?


En-komponent derimot, kan man male oppå med jevne mellomrom uten forarbeider. Male betonggulv som er fullt av oljeflekker - posted in Stripa: Hei, Jeg skal da male betonggulvet i garasjen for å unngå å febrilsk springe etter . Derfor male betonggulvet - det er ikke bare fungere på kjønnelse av lokalene og, fremfor alt, en måte beskyttelse. Video som viser forbehandling før maling på malt betong.


Skal male et gammelt betonggulv i en vaskekjeller. Noen steder er den gamle malingen slitt bort og det er rå betong. Behandling av betong med jernarmering krever malingsystemer som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.