torsdag 22. mars 2018

Furuparkett pris

Vi har nå planer om å slipe ned gulvet som er av furuparkett og er lakkert. Levering til hele landet, eller hente selv i Oslo og Bergen. Alle priser i denne prislisten er oppgitt eks.

Tregulv er mykt, varmt og behagelig å gå på. Gulvbordene kan være brede eller smale, lyse eller mørke, avhengig av overflatebehandlingen du velger. Jeg har bedt om pris på 14mm furugolv lagt på sponplategulvet, samt.


Furu parkett som er oljet har ofte et sterkere tre- uttrykk enn laminat.

Hos MAXBO finner du et bredt utvalg av heltregulv med høy kvalitet, lang holdbarhet og tidløst design. Våres tregulv blir bare vakrere og får mer . For de som liker litt liv i gulvet er dette et perfekt alternativ. Ved litt plannlegging av leggingen er det mulig å få et fint resultat selv om det ikke er 1. Plankegulv Ask med hvitolje i bredde 1mm.


Alle har ulike egenskaper, og du bør tenke over hva det er du ønsker deg, og til hvilken pris. Da blir prisen VESENTLIG redusert, og i mange tilfeller kan vi nå selge gulv billigere ut til sluttkunde enn vi tidligere fikk kjøpt inn til oss via grossist! Hovedregelen er: Jo lengre og bredere planker, jo høyere pris.


Furuplanker kommer i dag i to sorteringer og fordeler seg i to priskategorier.

Pris på gulvsliping trenger ikke å være hokus pokus. Vi har gjort det enkelt å finne ut hva du må betale for å få drømmegulvet. Passer for deg som setter pris på opplevelse, funksjon og design. Lang holdbarhet, da det kan repareres på små områder eller slipes og lakkeres/oljes på nytt.


For mer informasjon om produktet eller pris kontakt oss via dette skjema og vi svarer deg. Produktet finner du utstilt i vår butikk på Bærums Verk. Hyttedrøm på Storstøllie i Valdres (2010-2012): Valg av.


Pris på ” Sandnesbenk” ubehandlet furu kr. Jämför priser och läs recensioner på Golv. Vi hjälper dig att hitta rätt Siljan Golv och göra ett billigt tryggt köp - Vårt köpskydd ger dig pengar tillbaka om något .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.