torsdag 22. mars 2018

Glassrekkverk veranda

Rustfritt glassrekkverk – for eksklusive verandarekkverk. Rustfrie rekkverk er det første mange tenker på når man tenker på og bygge et rekkverk i glass på verandaen. Det finnes mange leverandører på markedet, men vi utmerker oss med et rekkverk av høy kvalitet til en virkelig bra pris. Det er mulig og selv regne ut prisen . Elegante glassrekkverk for balkong eller terrasse i høy kvalitet i rustfritt eller aluminium, fast løpemeterpris, dagers produksjon!


Våre glassrekkverk kan leveres i mange alternative utførelser.

Naturen bringes inn og du kan nyte lyset og utsikten. Med vår fleksible løsning får du på en enkel måte et glassrekkverk som er både elegant og sikkert. Som de øvrige Veranda produktene blir også de velkjente LINEA rekkverkene også produsert i Bergen i vedlikeholdsfri aluminium. Godt å vite at du heller ikke når det gjelder rekkverk trenger å ta hensyn til ”standard moduler” fordi Veranda produserer rekkverket etter dine mål slik at det passer perfekt til din . Vi lanserer nå et glassrekkverk uten synlige festeklemmer tilpasset utendørsbruk, og til en riktig god pris. Vi skaffer også andre typer om du har spesielle ønsker, og kan også levere bare glass eller bare festebrakketter og stolper om du selv vil konstruere ditt eget rekkverk.


Alt glass er herdet og laminert. Markedets billigste glassrekkverk! Rekkverk med laminert sikkerhetsglass omrammet med tørket impregnert furu.

Oftest mye rimeligere enn alternativer i rustfritt stål og aluminium. Glem aluminiumsrekkverk som tæres bort eller stål som ruster! Bruk vårt rekkverk med . Velger du foldedører eller rekkverk med laminert sikkerhetsglass slipper du lyset og naturen inn i boligen din på en helt ny m. Glass er trendy som aldri før! Hos MAXBO finner du forskjellige typer rekkverk til terrassen og hagegjerde. Kjøp på nett eller i butikk.


Maxbo viser trinn-for-trinn hvordan du setter opp et rekkverk som rammer inn terrassen. Jeg bygger om et murhus i fra 60-tallet og river den gamle verandaen pga rust i jernbeslag og råtne bjelker. Når jeg nå bygger nytt har jeg planer om å bruke glass i front og stål, ev galvanisert jern i rekkverk og feste for glasset.


Noen som har erfaringer? Finnes det ferdige løsninger å få kjøpt? Med glassrekkverk fra Icopal i klart, herdet laminert sikkerhetsglass setter du prikken over i-en på terrassen eller verandaen. Stolper og håndløper i rustfritt stål. Skal bygge to verandaer oppå hverandre på et horisontaldelt trehus fra femtitallet.


Funderer på hvilket rekkverk vi budre velge for jeg tror ikke den vanligste typen som folk velger selv fra byggmakker (litt mye krumelurer på for et veldig firkantet etterkrigshus) vil passe. Vi fører kvalitets rekkverk og gelender i aluminium med eller uten glass for innendørs og utendørs bruk. Disse er mer prisgunstige enn rekkverk i rustfritt stål.

Mulighetene er mange, du må gjerne kontakte oss for råd og veiledning når du skal velge! Aluminium er motstandsdyktig mot den kontinuerlige oksidasjonen som gjør . Vi skal bygge større terrasse og for ikke å miste den fine utsikten vår tenkte jeg å ha glassrekkverk på hele fronten av terrassen, det vil si ca. Tenker her på glasspaneler mellom stolper, ikke et meter langt glass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.