mandag 19. mars 2018

Hus med garasje

Sparven med integrert garasje er et enetasjes hus i tradisjonell stil, der det meste av det du ønsker å ha i ditt eget hus , får plass på en noe mindre flate. Enten du skal bygge hus alene eller sammen med andre er det mye å vurdere. Kanskje er tomten allerede kjøpt og du har noen tanker om hvordan huset skal . Bygge hus, hytte eller garasje?


Vi bygger hus , garasjer og hytter av høy kvalitet.

HIBA HUS er en solid leverandør av ferdighus. Vi hjelper deg gjennom . Her er dobbel garasje med direkte inngang til boligen gjennom vaskerom. Systemhus tilbyr en rekke flotte arkitekttegnede boliger.


Huset har store soverom og åpen løsning mellom kjøkken og stue. Tradisjonell garasje med stort loft. Loftet er trykket litt frem for å bygge over porten til garasjen.

På siden er det en carport med bod i bakkant. Byggmann bygger et hjem til dine drømmer. Bestill gratis huskatalog hos oss i dag. Skal selvsagt bygge på den Vil ha garasje med et hus oppå! Huset oppå trenger ikke å være allverden da eg skal bo alene der Tanken er en . Lang erfaring og krevende klima har gjort oss flinke til å lage gode og . Ligger garasjen i huset eller er bygd vegg i vegg med huset , skal alle skillekonstruksjoner mellom garasjen og øvrige rom i huset være . Planlegger følgende tiltak.


Eksisterende bygg: Frittliggende garasje på 46mplassert 4m fra hus og 1m fra tomtegrense. Mira har også sportsbod og garasje. Illustrasjon- hus -og- garasje -3. Trygg, enkel og rask prosess.


Våre hus bygges i seksjoner, inne i en varm og tørr fabrikk. Dette garanterer tørre, trygge hus. Se alle våre husmodeller og bli inspirert!


Få tilsendt gratis inspirasjonskatalog for hus , hytte og garasje.

EIDSVOLL HUS OG GARASJE Henning Weaas. Hus med integrert garasje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.