mandag 19. mars 2018

Betonggulv kjøkken

Med Mikrosement kan du få betonggulv uten å støpe. Her kan du se hvordan vi sammen med Dekorhuset la Cement Design på gulv, vegger og . Denne boligen har betonggulv på kjøkkenet. Lurer på om noen her har erfaringer med slipt betonggulv i bolighus?


Vurderer sterkt å få gjort dette.

Har fått en overkommelig pris. På kjøkkenet vil han gjerne ha betonggulv istedet for noen form for belegg. Han vil at det skal se ut som betong, men det må jo tåle å bli brukt.


Vi holder på å pusse opp kjøkken , vindfang og vaskerom. Vi ønsker oss et litt røft betonggulv i disse rommene. Vi har sett en del av det i interiørblader, men vet . Betonggulv er ikke noe man ser så ofte i boliger, hvis vi ser bort fra kjellergulv. Det er vanligvis forbundet med råbygget, ikke noe man vil ha .

Vi bygger hus Familien Talmoen har blitt stødige proffer etter å ha designet, montert, malt og tapetsert sitt nye kjøkken. Få tilbud fra flere leverandører fra Kristiansand S. Nå finner du mange lekre og moderne kjøkken på markedet som kan heve. Idas kjøkken Kvadrat mørk alm i et røffere miljø med sorte vegger og betonggulv. Har dere i tilfelle erfaringer, anbefalinger og advarsler å komme med?


Jeg synes det er så tøft, og ser for meg at det ville bli fint på kjøkkenet vårt. Lido, fra Sigdal kjøkken , er her vist nettopp som en slik. Hele første etasje er dekket av betonggulv – diamantslipt med fargepigmenter.


De siste årene har vi levert slipt og polert betonggulv i flere eneboliger og. Entre, stue, kjøkken og bad har utførelse Platinum, soverom har utførelse Gold. Du kan selv støpe et betonggulv til et ba uansett om du bygger nytt eller utvider.


Innlegg om slipt betonggulv skrevet av lihi77. Slik monterer du Unidrain avløp, hvis du har betonggulv. Få vist trinn for trinn hvordan du monterer et.


Riktig underlag vil også beskytte tre, laminat eller parkettgulvet ditt mot damp fra mineral- eller betonggulv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.