tirsdag 6. mars 2018

Hjørne klesskap

IKEA - PAX, Hjørneseksjonstamme, brunsvart, , års garanti. BufretLignendeJYSK har et stort utvalg av garderobeskap til lave priser – skap i forskjellige størrelser og design. STORT UTVALG: Gode priser og høy kvalitet på garderobe og garderobeskap.

Komplett leverandør av garderobeløsninger, skyvedørsfronter og innredning, walk-in, lages på mål, kort leveringsti gratis hjemmebesøk og oppmåling. Hjørner, skrå vegger og skrått tak er ingen hindring. Langlo sine løsninger kan benyttes hvor som helst i boligen. Vi skreddersyr en garderobeløsning etter dine .

Visste du at du kan kombinere skyvedører og skapdører på samme oppsett! Bare husk at du trenger en avstandslist når du bygger hjørne . Sigdal har et utvalg lekre garderobeskap og skreddersyr skapløsninger til ditt behov. Se våre modeller her og la deg inspirere!


Planlegg garderoben og velg blant elegante skyvedører, garderobeskap med ferdig innredning, samt oppheng, hyller og diverse oppbevaring.

A-Møbler, unike møbler og interiør til ditt hjem. Et moderne og pent skap med plass til mye oppbevaring i skandinavisk design. Designen er stilren med rette kanter og er produsert i . Få gode råd til plasseringen av klesskapet ditt. Hvis du ikke trenger en hel skapvegg, kan du gi rommet ny form ved å sette skapet i et hjørne.


Vi mener ikke at en sokkel er spesielt anvendelig. Kviks skap utnytter derfor plassen i både høyden og dybden. Et garderobeskap gjemmer ikke bare bort det som ikke skal henge fremme.


Et smart garderobeskap gir deg også bedre oversikt over klær, sko og tilbehør. Bokhylle i hjørne, med utnyttelse av hele hjørne. Skap laget under skråtak, men kontor del, tv-del, bokhyller og oppbevaring bak . Og i hjørner i klesskap og bak sengen, i alle tilfeller mot yttervegg.


I hver seksjon/hvert skap ligger det en monteringspose. Som for underskap, - start med et hjørne/hjørneoverskap. Underskap til hjørne med hylle, montert med vippedør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.