mandag 12. februar 2018

Slipt betonggulv

Lurer på om noen her har erfaringer med slipt betonggulv i bolighus? Vurderer sterkt å få gjort dette. Har fått en overkommelig pris.


Liker veldig godt hvordan det ser ut, det er praktisk og slitesterkt, og liker ikke typer gulv som tre, laminat, fliser o. Vil ha samme gulv i hele huset. Får selv litt angst av å være i, .

At det blir hardt har sine fordeler og ulemper, men hva med varme, om man ikke bare skal gå med sko inne? Tilslagsmaterialet Lysitt har gjort gulvet meget lyst og samtidig svært slitesterkt. Det har fått et eksklusivt preg som minner om terrazzo, og løsningen ble rimeligere enn et . Kombinert med gulvvarme skaper det høy inne-komfort med jevn varme om vinteren samt at det sikrer behagelige temperaturer om sommeren gjennom å utnytte betongens . Farget betong , hvorfor det?


Først og fremst så handler det om det visuelle, slik som det gjør når vi maler huset vårt, både inne og ute. Og de fleste har et bilde av at betong er grått (og kjedelig?). Betong må ikke være grått og det er mange eksempler på at farget betong gir ulike deler av et bygg ekstra .

Superfloor Platinum HTC Superfloor er navnet på et herdet betonggulv , slipt og polert med HTC`s effektive maskiner og diamantverktøy. Vi håper det er mulig å finne en løsning på dette uten at det knekker budsjettet fullstendig. I så fall må vi vurdere å legge weber-designgulv på våtrommene i . Nye teknikker gjør at betong kan være et lekkert alternativ. Vi utfører slipt betong ! Slipt betong gir et flott og meget slitesterkt gulv.


Du kan desgine ditt eget gulv fra mange ulige farger og størrelse på steinene. Det er til og med mulig å bruke knust glass fra vinflasker for å skape en spennende effekt med . De siste årene har vi levert slipt og polert betonggulv i flere eneboliger og leiligheter. Her vises ett utdrag av bilder fra en enebolig i Ålesund som har valgt HTC Superfloor i hele hovedetasjen. Betongen som er benyttet i dette prosjektet er standard betong med lokalt tilslag.


Entre, stue, kjøkken og bad . Bøler kirke har mange bygningsdeler av betong – gulv, søyler, himlinger, vegger og utsmykninger. De eksponerte flatene har ulike uttrykk. Noen er ubehandlet med avtrykk etter forskalings plater, andre er slipt ned til det største tilslaget.


BRUKdesign ble engasjert av byggherre som konsulent for de slipte betonggulvene og . FLOOREVER pro -gulv i en kallgarasje etter en lang og kall vinter med masse sne og salt.

Tilgjengelig moderne slipeutstyr gjør at slipte betong i dag er mer aktuelt enn noen gang. Også slipte betonggulv har etter hvert blitt mer og mer ettertraktet og kan oppleves i . Vi er ett av firmaene i Norge som har jobbet lengst med slipte og polerte betonggulv. Ved å eksponere konstruksjonsbetongen foredles ditt betonggulv til et moderne, blankt, lettstelt, miljøvennlig, og slitesterkt gulv. En rekke bedrifter har spesialisert seg på å slipe og polere nye og gamle betonggulv.


De fjerner topplaget i støpen og får frem den underliggende sterke betongen. Den blir slipt helt jevn og polert opp til en sterk og hard overflate med et levende mønster. Lang levetid og null vedlikehold gjør at slipte.


Med et slipt betonggulv får du både et vakkert og slitesterkt gulv. Det egner seg spesielt godt i lokaler med mye trafikk og hard bruk, der det er mye slitasje på gulvene, men kan med fordel brukes i de fleste andre rom. Betonggulv AS sliper ned en grovstøpt betongsåle. Slipte betonggulv er anvendelig i de fleste rom.


Ved betongsliping eller annen behandling av betonggulv åpner det seg muligheter for å lage vakre gulv av betongen. Betonggulv AS i Bergen har over års erfaring i støping av Betonggulv , gulvavretting, epoxybelegg, sliping og polering Betonggulv. Vi har mange fornøyde kunder i Bergen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.