mandag 12. februar 2018

Låsbart garderobeskap

Stort og variert utvalg i garderobeskap. Leveres låsbare slagdører. Overflate i bøk, bjørk eik, grå eller hvit laminat.


Andre farger fås på forespørsel . Et robust og fleksibelt oppbevaringsskap med store variasjonsmuligheter.

Småromskap med individuelt låsbare hyller utstyrt med sylinderlås inkl. Våre populere garderobeskap nå i enda kraftigere konstruksjon! Få plass til alle klærne dine med et stort og romslig garderobeskap fra JYSK. Hos JYSK finner du også ulike tilbehør for å innrede garderobeskapet etter behov. Vi selger alt av skoleskap og garderobeskap.


Velg mellom skap med forskjellig antall rom, farge, størrelse og utseende. Bildene i annonsen er kun noen få av .

For dag siden - Tre skap i ett - låsbart. Les mer om Gigant garderobeskap 50 rombredde 3mm. Gerdmans har alt for kontor, lager og industri. Garderobeskap med individuelt låsbare rom.


Helsveiset, låsbart skap, HxBxD 5x 4x 2mm. Vi tilbyr småromsskap av høyeste kvalitet. Våre låsbare skap møter alle krav til sikkerhet og er produserte i kraftig stål som er enkel å rengjøre. Det skal normalt være tilgang til atskilte garderober for kvinner og menn med. Der det er nødvendig skal det i tillegg være låsbare avlukker for å sikre mot tap . Spesialtilpasset garderobeskap med liten dør og åpent rom for rask påkledning ved utrykning.


Lite låsbart skap øverst. Skapet leveres med skrått tak, klesstang . Og et låsbart garderobeskap Harry antok inneholdt muligheter for kjemisk på- og avkobling. Altman, sa Harry, som satt på sengekanten og smattet høyt som . Sarpsborg Metall soldatskap er konstruert i henhold til forsvarets ønsker har . På skolen har vi personlig låsbart garderobeskap til bøker, etc.

Om noen glemmer nøkkel får vedkommende låne så de får tilgang til tingene . Plassbesparende låsbart klesskap designet for å gli inn i arbeidsmiljøet. Når man åpner kontordøren slår den inn i rommet og kan brukes til dør på et garderobeskap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.