mandag 19. februar 2018

Norsk næringsmegling

Som en av Norges første næringsmeglere har vi års erfaring med verdivurdering, tilrettelegging og formidling av næringseiendom. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Vi har bistått tusener av nordmenn i hele kjøpsprosessen, noe vår referanseliste bekrefter. Gjennom vårt samarbeid med de største aktørene i markedet, . Vi er svært fornøyd med å ha rekruttert interne ressurser til å ta ansvaret for å utvikle .

Vi synliggjør eiendommens egenart og hvordan den kan skape verdier for kunden. Vi tilbyr tjenester innen næringsmegling , rådgivning, markedsanalyser og verdivurdering, corporate finance og kapitalforvaltning. Legg til i jobbønsker Registrer deg i CV-database.


Logg inn for å få full tilgang. Klikk linken for mer informasjon. Virksomhetstype, Hovedkontor. Union norsk næringsmegling, Oslo, Norway.

There are no stories available. Vi tør å påstå at svært få kjenner Romerike-markedet like godt som oss. Med virksomhet på Romerike i over år har vi etablert oss som distriktets næringsmegler. Vi har unik kunnskap om aktørene i distriktet, enten de . Mangler: norsk Entra selger ikonisk bygg - hegnar. Entra er i markedet for å selge det ikoniske NVE-bygget på Majorstuen, ifølge Estate Nyheter.


Selskapet eies og drives av Solveig Lun som har års erfaring fra eiendomsbransjen, hvorav de siste. Sjold AS holder til i moderne lokaler i Vika, i Dronnings Mauds gate 1 . Ensjøbyen er en spennende ny bydel i sterk vekst. På Ensjø Torg vil det bli næringsvirksomhet i 1. Arbeidsområde Partner - Transaksjoner og utleie. Trond begynte i Akershus . Han har bred erfaring med tyngre prosjekter som krever en proaktiv tilnærming, og har løst en del såkalte umulige case, bl.


Vi er positive til markedet for utleie fremover , sier han. Når det gjelder leiemarkedet, er tilbudet fortsatt større enn etterspørselen, og det er cirka prosent ledige arealer i Oslo-området, viser han til. Geir Andreassen, Bjørn Even Sørhaug, Ola S.

Næringsmegleren anslår at 14 . Med dette kjøpet og overtakelse av de ansatte, blir . Carlsen og Artur Larsen. Ketil Koppang landbruks- og næringsmegling AS har spesialkompetansen innenfor omsetning av landbrukseiendommer, skogeiendommer og næringseiendommer, herunder salg av selskaper. Vi tilbyr en ekspertise på de politiske, juridiske og skattemessige aspektene.


Vi kan også tilby full diskresjon og selger mange av . Les mer om vår bruk av. Innlogging til medlemsområdet. Du finner oppdragsavtaler, salgs- og utleiekontrakter under Medlemsservice.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.