tirsdag 13. februar 2018

Gulv på betong

Et tilfarergulv vil si at gulvet ligger løftet på tilfarere (grove lekter) på et betonggulv, vanligvis gulv på grunn. Det kan være flere poenger med et tilfarergulv, f. I en del tilfeller kan det være aktuelt å bygge opp gulvet.

Det kan for eksempel være om utgangspunktet er et uisolert betonggulv uten . Tregulv kan monteres på betong, men det er viktig at det gjøres riktig. Tregulv kan monteres både direkte og indirekte på et betongunderlag. Har en kjellerstue som er beinkald og det er betong under.

Skal legge parket i kjelleren (betong) Under støypa er det fukt/radon. Et et rom i kjelleren, jeg har hakket opp hele gulvet ned til sanden ( + 40cm ekstra pga lav takhøyde ). Dersom kjelleren skal innredes, er det viktig å påse at kjelleren er tørr. Hvis kjelleren ikke er tørr må dette utbedres . Hvis gulvet skal limes på et betonggulv vil ny betong behøve opp til måneder for å tørke tilstrekkelig før det er sikkert å lime et tregulv på uten å anvende.


Uten en effektiv fuktsperre vil fukt fra betongen angripe trematerialene fra undersiden. Platon Gulv løser de alle fleste fuktproblemer i betonggulv ved ”passiv” . Det er enkelt å støpe sitt eget gulv, særlig med Dønn Armert betong. Det sparer tid fordi armeringen er en del av betongen og du slipper å armere med jern og . Vi er et spesialfirma som har satset på levere komplette gulv. Vi støper alle størrelser gulv, alt fra små garasjer til store industrihaller. Et nystøpt betonggulv inneholder mye vann som skal tørkes ut før det legges gulvbelegg.


Betongen kan se tørr ut på overflaten etter relativt kort ti men det tar . Har du bare cm å gjøre det på, kan du likevel forvandle kald betong til et lunt og behagelig tregulv. Vær klar over at gulvvarme har stor treghet – spesielt betonggulv – og at det derfor tar tid før et kaldt gulv blir varmt. Derfor vil det ikke lønne seg å være for rask . Sto sitt sortiment omfatter kvalitetsprodukter og systemer for blant annet fasader, akustikk, interiør, gulv, betong og kullfiberforsterkning. Ferdigarmert Gulv er en betong tilpasset garasjeplater med tykkelse minimum 1mm.


Vi har gjort armeringsjobben for deg ved å tilsette stålfiber direkte i . All betong trekker seg sammen ved uttørking. Dette kan medføre opprissing av betonggulv hvis gulvet ikke gis mulighet for fri bevegelse. Betonggulv AS i Bergen har over års erfaring i støping av Betonggulv, gulvavretting, epoxybelegg, sliping og polering Betonggulv.


Nordbelegg Industrigulv leverer gulvbelegg, betonggulv og industribelegg til skoler og offentlig miljø i Trondheim, Sør- og Nord Trøndelag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.