torsdag 8. februar 2018

Grå garasjeport

Når du skal velge garasjeport – enten den er til den nye garasjen eller du vil bytte ut den gamle – er det flere hensyn å ta;. Garasjeporten skal passe både garasjebyggets og husets arkitektur, eller bare husets arkitektur hvis garasjen er integrert i boligen og tilpasning i henhold til størrelse, farge og virkemåte. Rustfritt Stål (farge).


COLONIAL leveres med trestruktur i hvit som standardfarge. I tillegg til standard fargen kan Raynor garasjeporter leveres i Grå , Almon Taupe, Brun, Grønn, Bronse, Charcoal grå og Sort eller i treimitasjonsfarger - Kirsbær - Mørk Eik - Gylden Eik. SLICK - Ryterna Slick porter leveres med panel som .

Leddportene åpnes loddrett og legges plassbesparende under taket. Dette konstruksjonsprinsippet gir deg maksimal plass både i og utenfor garasjen. I tilllegg har de optimal tetthet ved hjelp av . Denne modellen leveres i standardfarge hvit og Quartz grå og kan enkelt tilpasses de fleste portbredder, opp til maks m. Se side for fullstendig oversikt over lagerførte størrelser. Portene kan lakkeres i alle RAL Classic farger.


Sistnevnte modell har tremønstret overflate. Porten kan enkelt tilpasses de fleste portbredder, opp til maks m. Se side for fullstendig oversikt over lagerførte størrelser.

Galleri Premium garasjer. Krafer Trend Garasjeport med grå satin overflate. Her finner du prisforespørsel skjema for Krafer Premium. Stort utvalg i utforming og farger.


Målene tilpasses din garasje. Send inn prisforespørsel her! Hensikten med en garasjeport er naturligvis å beskytte det som er innenfor mot vær og vind og ubudne. Utover ovenstående farger kan vi tilby spesiallakkerte . Norsk leverandør av garasjeporter med gode priser, god erfaring og et hyggelige priser.


Vi har års erfaring med garasjeporter ! Ved demontering av gammel port eller ombygging av åpning tar vi en befaring og priser på eget tilbud. Et godt valg av garasjeport kan spare deg for mye hodebry i mange. MODERN med egenvalgt farge. Du kan designe porten slik at den matcher en standard hoveddør eller tilsvarende. Alt vi krever er mål på porten du ønsker designet på og et bilde av døren . Hvorfor ikke male garasjeporten i samme farge som huset da?


To forskjellige hvitnyanser er vanskelig å få til å passe. Begge deler får jobben gjort, men jeg foretrekker at min garasjeport ikke er spygrønn og grå.

Normstahl garasjeporter. Garasjeport - Mange ønsker garasjeporter som krever minst mulig vedlikehold og ettersyn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.