torsdag 8. februar 2018

Byggefirma jæren

Miljø Bygg er et byggefirma med base på Fogn i Finnøy Kommune. Arbeidsoppdragene varierer fra mindre vedlikeholdsarbeider til totalprosjektering av eneboliger, fra tegnebrett til ferdig bygg. Vi har gjennom vår tid spesialisert oss på bygging av unike hus, . Jærmester er et byggefirma med ansatte.


Vi påtar oss de fleste typer byggeoppdrag.

Vi holder til på Varhaug i Hå kommune. En liten og effektiv administrasjon samordner oppdragene, sørger for at . Det ble også opplyst at det ikke er noe aktiva i firmaet. LES OGSÅ: Vant millioner kroner – nå er han konkurs.


Retten kom til at Built Better AS er ute av stand til å dekke sine forpliktelser etter hvert som de forfaller. Jæren tingrett kom også til at betalingsvanskene ikke er av forbigående art og at vilkårene . I retten ble det opplyst at 49-åringen sist overførte penger fra hans norske konto til en konto i utlandet i november i fjor.

Bakgrunnen for det var et krav på 1. Sandnes som et enkeltpersonforetak. Tiltalen lyder blant annet på grov økonomisk utroskap. I forbindelse med dette skal han i perioden fra den 14. Retten viste til at det var holdt utleggsforretning mot skyldneren med intet til utlegg. Advokat Carianne Holstein Bull er oppnevnt som . Vest Montasje AS har drevet med montering av trapper, rekkverk og innglassinger på større prosjekter.


Det var Skatt Vest og Jæren Kemnerkontor som begjærte firmaet Malere og Snekkere AS tatt under rettens behandling som konkursbo. Oppbudet var besluttet av styret i selskapet. Byggefirmaet har holdt til på Orre. Fredag var det slutt for et byggefirma i distriktet. Innkallingen til rettsmøtet og begjæringen er ikke forkynt . Hus bygger boliger der folk vil bo, og vi har et tilbud for de aller fleste!


Firmaet har tradisjonelt bygget eneboliger på kundens egen tomt. Vi legger vekt på det tradisjonsrike tømrerhåndverket, hvor kvalitet og detaljene teller. Det er viktig for oss at byggeprosjektet blir utført .

En år gammel prosjektleder, bosatt på Jæren , er siktet for grovt økonomisk utroskap. Ifølge Stavanger Aftenblad skal mannen - som jobbet i et byggefirma - månedlig ha fakturert en underleverandør .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.