tirsdag 13. februar 2018

Ekspansjonstank vvs

Volumet av ekspansjonstanken er gjerne av anleggets totale volum. Ekspansjonstank brukes som trykkutligner på varme - kjøle og tappevannsanlegg , det betyr at ekspansjonstanken sørger for å minimere trykkforskjellen mellom kaldt og varmt. Vår bar ekspansjonskar kan brukes i sentralvarme- og kjøleanlegg.


Fordeler: CAL-PRO er membranekspansjonstanker for . Vår bar ekspansjonskar kan brukes i sentralvarme- og kjøleanlegg.

Høy temperatur VVS-systemer vil kreve en annen tank enn kalde systemer vil. Jo mer vann som er presset gjennom ledningene, den større . Da vi flyttet inn i boligen oppdaget jeg at det er montert en ekspansjonstank i tilknytning til varmtvannsberederen. Den står nokså upraktisk plassert og jeg skulle . GRUNDFOS ekspansjonstank (er): ______ ltr.


Ladetrykket skal være lik statisk høyde fra ekspansjonstank til øverste varmeelement. Vannskader er både dyrt og svært ubehagelig.

Wirsbo El-kassett leveres komplett med pumpe, kontrollutstyr, ekspansjonstank mm. El-kassetten, som monteres på veggen, er spesialtilpasset for . Sammenlign priser i mer enn 2butikker! Teknisk funksjonsbeskrivelse for VVS, Elektro,. For å hjelpe våre kunder legger vi vekt på å tilby alle produkter som er nødvendig på et komplett baderom, samt kjøkken, i alle prissegmenter - fra det eksklusive . Elektronikk for varme- pumpe og veksler for væske/jordvarme.


Sikkerhetsgruppe for å henge den opp, med sikkerhetsventil og luftepotte 5inkl. Brukes med alle Eberspacher vannvarmere system (opptil 10KW). Ekspansjonstank ( for å beskytte tilbakestrømningsventilene ). VVS, Rørinspeksjon, to rørsøyler i hver blokk.


VVS, Reparert ekspansjonstanker i B(belgen var ødelagt), utført av Jarotech.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.