onsdag 17. januar 2018

Lakkering av gulv

Skal du lakkere gulvet stilles det ikke krav til nytt treverk, men det er alltid en fordel å starte med blanke flater. Fremgangsmåten for lakkering er den samme ved bruk av vannbasert og oljebasert lakk. Tre er et levende materiale som utvider og trekker seg sammen.

Hvis lakken stritter imot denne bevegelsen, . Finnes det noe vakrere enn et nyslipt og nylakkert gulv? Matt lakk gir samme følelse som et oljet gulv, men med . Før gulvet lakkeres må det rengjøres med et spesialrengjøringsmiddel (gulv- og panelrens) som sikrer at voks, skitt og såperester fjernes.

TreStjerner Gulvlakk oljebasert kan brukes på tre-og parkettgulv, samt benker, møbler og. Lakken er meget slitesterk og gir treverket en nydelig lød og glans. GULVSLIPING Oslo Priser - Parkettsliping - Gulvlakk- Gulvslipper. Vi utfører gulvsliping (Oslo/ Bærum Akershus) og behandling av alle typer tregulv.


Hvis gulvet har hakk og skader bør du gå grundig til verks med slipingen. Dette fjerner den gamle lakken og gjør gulvet jevnt og pent. Et nytt eller nyslipt parkett- eller tregulv kan behandles på mange måter.


Første strøk tynnes 10– slik at lakken forankrer seg, og overflatefibrene reiser . Slip den gamle lakken til gulvet er matt og jevn.

Sliping og lakkering/oljing av parkett: kr 22- pr m2. Sliping og lakkering/oljing av Gran/Furu gulv: kr 24- pr m2. Da unngår du at smuss og skitt blir slipt ned i gulvet, noe som igjen medfører at lakken flasser. Lakkering av tregulv og Parkett - Hva slags gulvlakk skal jeg velge? Vi skiller mellom løsemiddel- og vannbaserte gulvlakker.


Jordan viser deg hvordan du lakker gulvet. Når det kommer til lakkering av gulv skiller vi mellom vannbaserte og løsemiddelbaserte lakker. Lakkering er den opprinnelig emåten å behandle et gulv på.


Det er ikke uten grunn at lakk opprinnelig og fremdeles er den mest alminnelige måten å behnadle . Vi MÅ slipe og lakkere parketten før gullungen kommer. Det er ikke noe særlig hvis barnet krabber og fÅr flis pÅ knærne:). Lakkering av gulv Vi utfører Lakkering og rubbing av alle typer parkett og tregulv Skader på enkelt lameller i parketten kan vi nå bytte ut med nye enkelt l. Vurderer å slipe og lakkere gulvet på stue/kjøkken.


Det er en eike parket har vært der siden midten på tallet. Uten behandling hadde gulvet blitt misfarget og nedslitt i løpet av svært kort tid. Lakken varer i mange, mange år, men lenge før den er utslitt vil den ha fått mye . Lakkering Av Gulv - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Bruk ikke vannbasert lakk på gulv som er utsatt for mye fuktighet.


I entreer hvor vann fra støvler og lignende blir liggende lenge kan lakken få misfarginger. Det er viktig at det ikke blir liggende slipestøv i rommet som kan blande seg med lakken. Gulvet kan tas i bruk umiddelbart etter at lakken er herdet med UV-lys. Lakken herder kun ved bestråling med UV-lys. Gimle Selskapslokaler sliping og lakkering av gulv på Gimle Selskapslokaler.


Gulvslipergutta sliper gulv og trapper i treverk. Vi sliper så godt som 1 støvfritt Vi bruker maskiner som suger til seg alt støv. I stedet for å kjøpe gulv bestemte vi oss for å slipe ned det gamle og lakke det.


Nå skal vi lakkere gulvet - (kommer i egen artikkel). Sandnes Parkettsliperi tilbyr en rekke profesjonelt utførte tjenester innen sliping, beising, oljing og lakkering av tregulv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.