onsdag 17. januar 2018

Damixa kran

A tap is an instrument that should make your everyday-life easier, smoother and more beautiful. Vi leverer ett stor utvalg av kraner. For tiden er det spesielt kjøkkenkraner med uttrekkbar tut som er populære produkter. Damixa kjøkkenarmaturer! Baderomsutstyret leveres i krom overflate, mens mange kjøkkenkraner også leveres med børstet stål overflate.


Norges største VVS forhandler på nettet!

Takdusj 2mm med termostat og hånddusj. Justerbar lengde på stang. Rub-clean funksjon på dusjhodet. Bestillingsvare Leveringstid: 2-dager.


Bredt utvalg Kjøkkenarmatur, gode priser og rask levering! Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Den strømlinjeformet og robuste kranen er spesielt egnet til trafikkerte miljøer som skoler, institusjoner og flyplasser.


Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Det tar kun få sekunder, og du skal ikke engang stenge av vannet.

Du behøver heller ikke bruke tid på å lete etter rørtang eller annet spesialverktøy. X-Change systemet er en alle tiders ide, for eksempel i leiligheter . I denne kategorien har vi samlet pakninger, avløpsslanger, tilvannslanger og mange flere deler som kan slites ut eller gå i stykker. Merk at den beste løsningen ved slitasje på vannførende deler ofte vil være å få en av våre rørleggere til å ta hånd om saken. Selges under halv pris Vi har stk like Kan sendes mot kjøper betaler potor. Rørtype: 10mm mykt kobberrør.


Mål (diameter x høyde): x 1mm Garanti: års garanti mot drypp nbs. Kranen bidrar til både økt hygiene og sparer også vann og energi. Den solide konstruksjonen sikrer at den tåler robust bruk.


Dette er den ideelle, avsluttende detalj i et hvert tradisjonelt bad eller kjøkken. Tradition kombinerer moderne teknologi med det beste av klassisk design.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.