tirsdag 12. desember 2017

Liten badestamp

Stort utvalg av vedfyrte badestamper i forskjellige størrelser med pris fra kr 12. God Hygiene - Lett Renhold. Kjøp en badestamp som holder livet ut!


Dette er den ULTIMATE badestamp ! Badestamp fra Velsvikstampen. En badestamp av høy kvalitet.

I riktig gamle dager var en badestamp et fast innslag i alle hjem. Til de store høytidene fikk alle husets beboere nyte godt av møysommelig oppvarmet badevann etter tur og rang. Med moderne, stabilt materiale slipper ikke badevannet unna . Hvor lang tid bruker du på å få varme i vannet? Brenner veden fort opp, liten ovn, så det er mye jobb å holde den i gang?


Blir vannet for varmt til tider, . Stemningsfullt og lunt. Ute - midt på vinteren.

I en badestamp , selvfølgelig - som er både rimelig i anskaffelse og billig i bruk. Glassfiberinnsatsen gjør stampen mer hygienisk og lettere å rengjøre. I tillegg medfølger en liten kamin og skorstein som tåler saltvann. Du behøver ikke å være isbader for å ta et bad utendørs midt på vinteren.


Ikke hvis du har en vedfyrt badestamp. Og ettersom badestampen er stor, kan du også invitere vennene dine på et bad. Det er enkelt å lage en badestamp når du har et byggesett. Gjør det selv - badestamp i skogkanten. Når badestampen er ferdig, . Denne stampen har en effektiv integrert vedovn som er enkel i bruk.


Det ergonomiske fiberglasskaret sikrer overlegen komfort i timesvis. Gratis frakt til midt-, vest-, øst- og sør-Norge — leveres på døren, klar til bruk. Man kan si at det er en liten badestamp , men med store kvaliteter. Karet er lett å flytte og kan stå der du ønsker å sette den. Men før jeg begir meg ut på noe slikt skal jeg i alle fall prøvestøpe i liten skala.


Jeg har ingen erfaring med hverken badestamp eller båtbygging, men hadde selvsagt funnet opplysninger om største vertikale vinkel det var mulig å arbeide med før jeg satte igang. Det går sikkert uansett å delprodusere . Utvendig mål med sarg: 185x185xcm.

Innvendig mål: 170x170xcm. Vekt uten panel: ca kg. Fylltid: ca min – time. Oppvarming fra 5-grader til grader, ca 5-timer.


Til våre badestamper kan det leveres en del ekstrautstyr, foruten trekk kan en utstyre stampen med ledlys og en liten bar (glass, flaskeholder), dette er utstyr som bidrar til å høyne den gode opplevelsen enda noen hakk. Se vårt brede utvalg av tilleggsutstyr som . Heittur Pottur er en ny, norsk badestamp med vedfyring. De fleste velger å ha badet på terrassen, eller bygger en liten platting rundt om de skal ha det på plenen. Vedstamp, ellipse kr 56kr 14kr 7000.


Kransekaketine kr 32kr 8kr 4000.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.