onsdag 13. desember 2017

Fargevelger maling

Jotun FargeVelger - Se resultatet før du maler! Med Jotun FargeVelger kan du enkelt se hvordan huset ditt blir med nye farger. Her finner du også oppstrøksprøver for dekkende maling, beis og mur, samt anbefalte kombinasjonsfarger for staffasje, grunnmur og andre.

Fyll inn hvor mange mdu skal male og kalkulatoren beregner antall liter til to strøk. Nå er det bare å bestemme seg for hvilke farge og uttrykk du ønsker i rommet. OVERSIKT ALLE MALINGSFARGER FOR INNENDØRS BRUK I HUS.


Dette verktøyet gjør det mulig for deg å endre farger både innvendig og utvendig.

Velg det bildet som ligner mest på det huset eller . Vår fargevelger er ment å gi deg en viss idé om hvordan ulike farger vil se ut på. Jotun Drygolin Ultimat om du ønsker maling, og fargekartet for . Med en ny app kan du teste ut et hundretalls farger på veggene dine uten å bruke en dråpe maling. Nå trenger du ikke å ta turen til fargehandleren for å se fargekart når trangen til oppussing kommer uanmeldt.


LADY Wonderwall, en vakker silkematt maling med helt unike robuste egenskaper. Den er ekstremt slitesterk og flekkavvisende - som skapt for aktive familier.

Velg det bildet som ligner mest på det huset eller. Gulvmaling kan benyttes på tregulv, heltre, parkett, laminat og vinyl. Jotaproff er et av svært få malingprodukter som er anbefalt i boken , utgitt av Norges Astma og Allergiforbund. Maling: Prøv vår fargevelger: PILASTERBLÅ 4017.


FARGEVELGER FINNE FINE FARGER FARGEKART JOTUN BECKERS TYRILIN FLUGGER. Vi blander maling i tilnærmet alle farger. Med Jotun FargeVelger kan du enkelt se hvordan huset ditt blir med nye.


Jotun Drygolin Ultimat om du ønsker maling, og fargekartet for Jotun . Tradisjonell silikatbasert maling til de fleste mineralske underlag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.